Kinguin advent rest
 
 

Remnant 2 krijgt early access

Remnant 2 krijgt early access

Remnant 2 is binnenkort speelbaar en heeft veel verwachtingen gewekt bij de fans van de survival action shooter van Gunfire Games. In Remnant: From the Ashes werd je ondergedompeld in een uniek avontuur dat zich afspeelt in een dystopische wereld die op de rand van de afgrond staat onder de dreiging van een kwaad uit een andere dimensie. Als een van de weinige overlevende mensen reis je via portalen naar alternatieve werelden en dimensies, vecht je tegen uitdagende vijanden en eindbazen en onderzoek je de oorsprong van het kwaad dat de mensheid bijna heeft uitgeroeid in de hoop jouw wereld opnieuw op te bouwen uit de overblijfselen. Remnant 2 zet de erfenis van zijn voorganger voort met nieuwe dimensies om te verkennen en nieuwe bedreigingen om het tegen op te nemen.

 

 

Net als in zijn voorganger is het ook in Remnant 2 mogelijk om samen met twee andere vrienden te vechten in de coöperatieve modus, maar het spel bevat een overvloed aan verbeteringen die de oude systemen dynamischer en boeiender hebben gemaakt. Het geweerspel is veel beter, de bewegingsmechanismen zijn gevarieerder dan ooit en de nieuwe vaardigheden en krachten zorgen voor een grotere verscheidenheid aan strategieën in gevechten, vooral als je ze combineert met andere spelers. Remnant 2 heeft een vertakkende verhaallijn vol zijmissies die je alleen of samen met vrienden kunt voltooien om spannende beloningen te krijgen. Het spel bevat ook een uitgebreid archetypesysteem waarmee je passieve bonussen kunt combineren om de ideale combinatie te maken voor je favoriete speelstijl.

Vroege toegang

Er staan genoeg spelers te wachten om zich onder te dompelen in de wereld van Remnant 2 zodra deze beschikbaar is, en echte fans van de serie hebben zelfs de mogelijkheid om het spel nog eerder te spelen. Ontwikkelaar Gunfire Games heeft bevestigd dat degenen die Remnant 2 Ultimate Edition pre-orderen op 22 juli toegang krijgen tot de game, in plaats van te moeten wachten tot 25 juli.

Als je staat te popelen om alles te ontdekken wat het spel te bieden heeft, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een Remnant 2 code tegen de beste prijs te pre-orderen voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

17.56€
Remnant 2
Remnant 2
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief