BG PPC IG EN
 
 

Dragon's Dogma II toont zijn eerste gameplay trailer

Dragon's Dogma II toont zijn eerste gameplay trailer

Een decennium nadat Dragon's Dogma: Dark Arisen ons kennis liet maken met de draak Grigori en onze gewaardeerde pionnen, krijgen we eindelijk een goed beeld van het vervolg. De PlayStation Showcase deelde een gameplaytrailer voor Dragon's Dogma II, die de functies die de eerste geweldig maakten lijkt te verdubbelen.

Toegegeven, er was geen HUD op de gameplay, wat ons perspectief op hoe een spel werkt en aanvoelt soms kan veranderen. Maar als je ziet hoe onze Arisen spreuken toveren terwijl onze Pawns over een trol heen klimmen, zie je hoe geweldig Dragon's Dogma II zal zijn.

 

 

Deze verhalende actie-RPG voor één speler daagt spelers uit hun creativiteit en nieuwsgierigheid te gebruiken om hun eigen ervaring vorm te geven. Of het nu gaat om de roeping van je Arisen, de Pawns die je voor je party kiest of je aanpak van veelzijdige spelsituaties, de wereld van Dragon's Dogma II draait om keuzes. In Dragon's Dogma: Dark Arisen hadden spelers tot negen roepingen, de klassen van het spel. Elk daarvan bood unieke gameplay met nieuwe mechanieken. Pionnen konden ook worden aangepast aan de samenstelling van je groep.

Met Capcom's geavanceerde RE ENGINE, zoals te zien in Monster Hunter Rise en Street Fighter 6, zal Dragon's Dogma II levendig gedetailleerde, high-fidelity graphics tonen, gecombineerd met meeslepende physics en complexe en reactieve character AI om een omgeving te creëren waarin beslissingen, en hun gevolgen, tot leven komen. Zowel je groep pionnen als je vijanden zullen dynamisch reageren op je acties op het slagveld, of je je nu vastklampt aan de ruggen van monsters of ze van veraf probeert uit te schakelen. 

De overlevering van Dragon's Dogma was interessant, maar het verhaal was glansloos uitgevoerd. Hopelijk zal dit nieuwe deel een meer beknopte en intrigerende verhaallijn uitwerken:
 

Dragon's Dogma II begint in een ondergrondse gevangenis, waar de stem van de Draak weerklinkt in de mist van verloren herinneringen. De Arisen hebben hun hart van de draak afgenomen en worden op het pad gezet om dat symbool van de vernietiging van de wereld te doden, terwijl hij op enorme vleugels door de lucht zweeft en vlammen uitblaast die alles op zijn pad verschroeien. Tussen de domeinen van de mensen en het pas geïntroduceerde beestenras moet een held zijn vergeten bestemming vervullen en de troon opeisen. Maximaal drie mysterieuze buitenwereldse wezens, bekend als pionnen, vergezellen de Arisen tijdens hun reis. Pawns creëren het gevoel van een coöperatieve spelervaring door unieke eigenschappen, vaardigheden en kennis die ze hebben opgedaan door hun ervaringen met andere Arisen.

Capcom heeft bevestigd dat het spel zal uitkomen voor PlayStation 5, Xbox Series en PC via Steam. Een releasedatum werd nog niet aangekondigd, maar houd je ogen open in onze prijsvergelijker voor goedkope Dragon's Dogma 2 CD keys en bereid je voor om je lot te vervullen, Arisen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief