Dragon's Dogma II toont zijn klassen in een nieuwe video

Dragon's Dogma II toont zijn klassen in een nieuwe video

Dragon's Dogma II genereert een veel grotere hype dan zijn voorganger deed bij de lancering en dat is niet voor niets. Het vervolg bouwt voort op de populariteit van een spel dat geen grote hit was toen het uitkwam, maar later een plekje vond in de harten van veel spelers. De originele Dragon's Dogma werd in de loop der jaren een cultgame met veel volgelingen, en deze fans staan nu te popelen om zich opnieuw in het universum onder te dompelen in een gloednieuw vervolg. Met de belofte van hack-and-slash actie en een spannend fantasie-universum om te ontdekken, heeft Dragon's Dogma II al de aandacht getrokken van een enorme community en alles wijst erop dat het een van de eerste belangrijke releases van 2024 wordt.

Spannende actie-gebaseerde gameplay

Dragon's Dogma II bevat verschillende beroepen waaruit spelers kunnen kiezen. Elk van hen biedt een aanzienlijk andere benadering van de gameplay. Warrior, Thief, Fighter en Sorcerer hebben elk hun eigen unieke set vaardigheden om te gebruiken in gevechten. Als Arisen kun je elk van deze klassen kiezen om de uitdagingen aan te gaan die de gevaarlijke wereld van Dragon's Dogma II je voor de voeten werpt. Je kunt al deze klassen in actie zien in een door IGN gepubliceerde video met 18 minuten aan gameplaybeelden.

 

 

In Dragon's Dogma II kom je een breed scala aan vijanden tegen die je vechtvaardigheden op de proef zullen stellen. Afhankelijk van je huidige roeping heb je verschillende methoden tot je beschikking om ze aan te pakken en moet je een goede strategie bedenken om als winnaar uit de strijd te komen. Gigantische vijanden zoals de Cycloop in de video kunnen nog uitdagender zijn dan grote groepen kleinere vijanden. Gelukkig kun je gebruik maken van de omgeving om ze te verlammen of te hinderen en zo de overhand te krijgen in de strijd.

Dragon's Dogma II ziet er erg goed uit en er zullen zeker meer mogelijkheden zijn om er meer over te weten te komen in de aanloop naar de lancering. We moeten nog een paar maanden wachten om het te kunnen spelen, want de release staat gepland voor 21 maart 2024 op de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Als je niet kunt wachten om het te spelen en je exemplaar wilt bestellen, dan heeft onze prijsvergelijker de beste aanbiedingen voor Dragon's Dogma II CD keys al.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief