Bethesda introduceert drie grote steden om te verkennen in Starfield

Bethesda introduceert drie grote steden om te verkennen in Starfield

Starfield is een van de meest verwachte releases van het jaar geworden. Bethesda's ruimteavontuur heeft heel dankbaar een enorme gemeenschap spelers verrast die niet kunnen wachten om het spel te spelen zodra het in september beschikbaar komt. De indrukwekkende omvang van het spel, de spannende gameplayfuncties en het unieke overtuigingssysteem naast de indrukwekkende graphics zullen ertoe bijdragen dat het een van de belangrijkste spellen van 2023 wordt als de lancering gematigd goed verloopt.

Ontdek de gevestigde systemen

Ontwikkelaar Bethesda Softworks blijft meer details onthullen over het uitgestrekte universum dat vorm geeft aan Starfield. De studio heeft een reeks geanimeerde video's uitgebracht waarin een aantal van de belangrijkste locaties in The Settled Systems worden getoond en een beetje worden geïntroduceerd.

In Supra Et Ultra beseft een koerierpiloot genaamd Kent dat hij de ruimte ver van New Atlantis wil verkennen, de hoofdstad van de Verenigde Koloniën en een grote metropool waar de UC Vanguard woont.

 

 

Where Hope is Built volgt Vanna, een wees uit Akila City die ervan droomt om de verre uithoeken van de melkweg te verkennen en spannende avonturen te beleven.

 

 

The Hand that Feeds vertelt het verhaal van Ada en Harper, twee straatratten uit Neon die er alles aan doen om te overleven in de "plezierstad" en die een onverwachte kans krijgen die hun leven voor altijd kan veranderen.

 

 

Over het geheel genomen bieden de drie video's een glimp van het soort diepgaande verhalen dat Starfield bij de lancering zal bieden. Natuurlijk zijn er nog veel meer avonturen te beleven in een spel dat voor elke speler anders zal zijn die diep wil duiken in een meeslepend universum dat zich uitstrekt over meer dan duizend planeten.

Vergeet niet dat de release van Starfield gepland staat voor 9 september op OC en Xbox Series X/S. Zoals gewoonlijk kun je de beste prijzen om een Starfield Xbox sleutel te kopen vinden in onze prijsvergelijker.

1.60€
Starfield
Starfield
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief