Eneba COM
 
 

Het eerste seizoen van Suicide Squad: Kill the Justice League brengt de Joker

Het eerste seizoen van Suicide Squad: Kill the Justice League brengt de Joker

Het eerste seizoen van Suicide Squad: Kill the Justice League begint op 28 maart en brengt ons een van de meest geliefde schurken uit het Batman-universum. Ontwikkelaar Rocksteady heeft ook bevestigd dat de uitgestelde Epic Games Store-versie van Suicide Squad nu gepland staat voor 26 maart.

Veel extra content

De Joker komt naar de Arkhamverse door Brainiac uit de "Elseworlds", een soort alternatieve realiteit. Hij wordt duidelijk een ongebruikelijke Joker, want hij beschikt over unieke loopmogelijkheden en wapens, waaronder een sierlijke knots en een paraplu met raketaandrijving waarmee hij de lucht in kan gaan, kan zweven en op gebouwen kan knallen om vijanden uit de weg te ruimen.

 


Elk van de Suicide Squad: Kill the Justice League zal na de lancering elk seizoen in het teken staan van een ander DC personage. We moeten nog afwachten welke andere personages Suicide Squad: Kill the Justice League op een later tijdstip, en wanneer ze hun geplande offline modus implementeren, maar het jaar lijkt vol interessante dingen te zitten.

Seizoen 1 van Suicide Squad bevat ook nieuwe speelbare content met het Jokerthema, waaronder twee nieuwe afleveringen - met nieuwe missies, activiteiten en bolwerken - nieuwe eindbaasgevechten en vijandelijke varianten, evenals nieuwe wapens en uitrusting met het thema DC Villain.

Met deze toevoegingen begint Suicide Squad: Kill the Justice League begint te lijken op de game die het vanaf het begin had moeten zijn. Een heel jaar vol gratis content maakt het spel aantrekkelijker voor fans van de Arkhamverse die het nog moeten proberen. Als jij zo iemand bent en het spel een kans wilt geven, aarzel dan niet om onze prijsvergelijker te gebruiken om een Suicide Squad: Kill the Justice League digitale downloadcode te kopen tegen de beste prijs.

  • Officiële website : Suicide Squad Kill the Justice League
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Rocksteady Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief