Suicide Squad: Kill the Justice League voegt The Joker toe na lancering

Suicide Squad: Kill the Justice League voegt The Joker toe na lancering

Suicide Squad: Kill the Justice League biedt fans van DC Comics een nieuwe kans om zich onder te dompelen in de Arkhamverse. In navolging van games als Batman: Arkham City verandert de aankomende videogame radicaal van scenario en hoofdrolspelers, zodat spelers zich bij een team van schurken kunnen aansluiten om tegen een legendarische groep helden te vechten om Metropolis te redden. Rocksteady Studios heeft van deze gelegenheid gebruik gemaakt om de actie dynamischer te benaderen en coöperatieve gameplay toe te voegen en een spel te maken dat ook interessante wendingen in het verhaal introduceert.

Omdat je aan de kant van de slechteriken staat, heb je er geen moeite mee om je gewelddadige instincten de vrije loop te laten en Suicide Squad: Kill the Justice League geeft je daar volop de kans voor door je allerlei krachtige wapens en gadgets te laten gebruiken om je tegenstanders te decimeren. Maar in de toekomst komt er nog meer naar de game.

Seizoenen na de lancering

Ontwikkelaar Rocksteady Studios heeft onlangs een tipje van de sluier opgelicht over de content die zal worden toegevoegd aan Suicide Squad: Kill the Justice League na de release op 2 februari 2024. De studio begint vanaf maart volgend jaar met het uitbrengen van content in de vorm van Seizoenen voor de game. Het eerste seizoen brengt de toevoeging van alternatieve realiteiten, Elseworld genaamd, die zijn binnengevallen door Brainiac en een nieuwe speelbare schurk, The Joker. De iconische antagonist van Batman zal zijn eigen speciale vaardigheden en gadgets hebben die nieuwe interacties en bewegingsopties mogelijk maken. Seizoen 1 voegt ook twee nieuwe afleveringen toe aan het verhaal in Suicide Squad: Kill the Justice League, naast nieuwe missies, eindbaasgevechten, vijandelijke varianten en uitrusting.

 

 

Alle content in Seizoen 1 is gratis beschikbaar voor iedereen die Suicide Squad: Kill the Justice League. Rocksteady is ook van plan om nog drie seizoenen uit te brengen, elk rond een ander personage uit DC Comics.

Suicide Squad: Kill the Justice League wordt veel groter dan we aanvankelijk dachten, vooral met de toevoeging van al die gratis post-launch content. Als je er niets van wilt missen, is Suicide Squad: Kill the Justice League nu al verkrijgbaar tegen de beste prijs met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Suicide Squad Kill the Justice League
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Rocksteady Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief