Instant Gaming EU
 
 

Suicide Squad: Kill the Justice League zal offline speelbaar zijn

Suicide Squad: Kill the Justice League zal offline speelbaar zijn

Suicide Squad: Kill the Justice League is sinds de aankondiging van het spel getroffen door verschillende controverses. Ten eerste heeft de release van het spel aanzienlijke vertraging opgelopen, iets waar de meeste spelers van videogames aan gewend zijn. Later bevestigde ontwikkelaar Rocksteady dat spelers permanent online verbonden moeten zijn om het spel te kunnen spelen. Dit irriteerde een groep fans die zo'n vereiste niet konden begrijpen als ze het spel in de singleplayer modus speelden.

Het is tijd om terug te krabbelen

Met het oog op de best mogelijke toekomst voor Suicide Squad: Kill the Justice League, heeft Rocksteady via Discord bevestigd dat het die vereiste zal verwijderen. Het addertje onder het gras? De studio zal niet op tijd zijn om zo'n verandering door te voeren voordat de game uitkomt en spelers zullen moeten wachten op een post-launch patch om de game te kunnen spelen zonder verbonden te zijn met internet.

"In addition to our latest trailer, we also have some news to share. We're happy to confirm, we are planning to add an offline story mode that will give players the option to experience the main campaign without an internet connection. We’re aiming to add this update in 2024 and will provide more details when available."

De aankondiging werd gedaan tijdens The Game Awards samen met de onthulling van een nieuwe trailer voor Suicide Squad: Kill the Justice League waarin te zien is hoe Deadshot, Captain Boomerang, King Shark en Harley Quinn het opnemen tegen leden van de Justice League die worden aangestuurd door Brainiac in een verwoest Metropolis.

 

 

De release van Suicide Squad: Kill the Justice League staat gepland voor 2 februari 2024. Bekijk de systeemvereisten als je het spel op de PC wilt spelen en bezoek onze prijsvergelijker om een goedkope Suicide Squad: Kill the Justice League CD Key voor PlayStation 5, Xbox Series X/S of PC te krijgen.

  • Officiële website : Suicide Squad Kill the Justice League
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Rocksteady Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief