Een Suicide Squad: Kill the Justice League testevenement vindt binnenkort plaats

Een Suicide Squad: Kill the Justice League testevenement vindt binnenkort plaats

Hoewel Suicide Squad: Kill the Justice League veel later komt dan verwacht, wekt de game zeer goede vibraties op onder de fans van DC Comics. Ontwikkelaar Rocksteady heeft al een spannende gameplayvideo laten zien die dieper ingaat op enkele mechanieken van het spel. Het ziet er niet alleen goed uit, maar de combat is ook behoorlijk dynamisch en introduceert behoorlijk wat originele nieuwigheden die de hoofdrolspelers uniek maken.

Een test waar je aan mee kunt doen

Na de officiële onthulling van het spel maakt Rocksteady zich op voor de release van Suicide Squad: Kill the Justice League begin 2024 uit te brengen. De studio heeft een testevenement aangekondigd waarbij enkele spelers de game kunnen testen. Deze test begint op 30 november en duurt tot 4 december. De studio heeft niet veel onthuld over de content die beschikbaar zal zijn tijdens de test, alleen dat het spelers geen toegang zal geven tot de uiteindelijke versie van het spel.

"Please note, the game is still in development, and this test will only represent a smaller, specific section of the campaign and will not be representative of the full/final experience. We are excited to have you play the final version of the game at launch."

Je kunt je inschrijve om kans te maken geselecteerd te worden voor de test op de officiële website van Suicide Squad: Kill the Justice League officiële website. De Closed Alpha Tech Test zal beschikbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC (via Steam). Rocketady raadt je aan een controller te gebruiken als je deelneemt aan het evenement en op een pc speelt.

 

 

Suicide Squad: Kill the Justice League maakt zich op om de eerste grote release van 2024 te worden. De game bouwt voort op Rocksteady's ervaring met de Arkhamverse-titels en belooft een epische ervaring vol actie te worden. Als je het niet wilt missen, gebruik dan onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Suicide Squad: Kill the Justice League codes.

  • Officiële website : Suicide Squad Kill the Justice League
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Rocksteady Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief