Eneba COM
 
 

Rocksteady pakt problemen Suicide Squad aan in early access

Rocksteady pakt problemen Suicide Squad aan in early access

De officiële releasedatum voor Suicide Squad: Kill the Justice League is 2 februari, maar er zijn nogal wat spelers die het spel tot 72 uur voor die datum kunnen spelen. Vroege toegang tot het spel is een van de bonussen bij de Deluxe Edition van het spel. Degenen die hun favoriete schurken wilden vergezellen in hun nieuwe avontuur voor de release, kwamen er echter achter dat het verhaal voor hen als voltooid verscheen. Deze fout zorgde ervoor dat Rocksteady het spel uit de lucht haalde kort nadat het speelbaar was in early access, en nu probeert de ontwikkelstudio het te herstellen voor de officiële releasedatum.

 

 

Contante beloningen

Zoals je je kunt voorstellen was de community van fans die reikhalzend uitkijken naar Suicide Squad: Kill the Justice League teleurgesteld waren door deze problemen. Rocksteady reageerde snel en er werd onderhoud gepland voor vandaag. Daarmee zouden deze problemen verholpen moeten zijn en zou de game volledig speelbaar en klaar voor de komende release moeten zijn. De studio wil ook de spelers compenseren die speeltijd hebben verloren door de bug en heeft ervoor gekozen om 2000 LuthorCoins weg te geven, die ongeveer 20 dollar waard zijn. Spelers ontvangen dat in-game geld in Suicide Squad: Kill the Justice League en kunnen het naar believen uitgeven om bijvoorbeeld legendarische skins voor hun personages in het spel te kopen.

“Thank you for being one of our first console players during early access of Suicide Squad: Kill the Justice League. We recognize that you’ve been patient with us during our initial launch server updates and we’d like to show our appreciation for your patience with a special gift of 2000 LuthorCoins. Thank you again!”

Als alles volgens plan verloopt, zal Suicide Squad: Kill the Justice League over een paar dagen van start gaan met een lancering zonder problemen. Vergeet niet dat je Suicide Squad: Kill the Justice League altijd het goedkoopst kunt kopen met onze prijsvergelijker.

Als alles volgens plan verloopt, zal Suicide Squad: Kill the Justice League over een paar dagen van start gaan met een lancering zonder problemen. Vergeet niet dat je Suicide Squad: Kill the Justice League altijd tegen de beste prijs kunt kopen met onze vergelijker.

  • Officiële website : Suicide Squad Kill the Justice League
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Rocksteady Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief