Suicide Squad: Kill the Justice League hint op de terugkeer van Batman

Suicide Squad: Kill the Justice League hint op de terugkeer van Batman

Suicide Squad: Kill The Justice League heeft de fans van de games die zich afspelen in de Arkhamverse verrast met zijn unieke gameplaydynamiek. Ze overtreffen niet alleen alles wat Rocksteady tot nu toe heeft gemaakt, maar dragen ook bij aan een ervaring vol actie. Je kunt in de huid kruipen van de slechteriken en chaos zaaien in heel Metropolis, zonder je druk te maken om het redden van de stad van corrupte helden.

Slecht zijn voelt goed in Suicide Squad: Kill the Justice League, en de game benadert een aantal iconische personages uit de DC Comic-serie op een andere manier, wat de deur opent naar toekomstige en onverwachte interacties in de Arkhamverse. Het spel verbergt echter ook aanwijzingen die lijken te wijzen op de terugkeer van een legendarische held waarvan iedereen denkt dat hij dood is.

Batman keert terug?

Als spelers Metropolis verkennen in Suicide Squad: Kill the Justice League vinden ze een reeks kalenders verspreid over de stad. Het zijn er 12 en op elke kalender staat een dag, maar er is maar één datum met het Batman-symbool, 14 december. Als je aan elke datum het teken toewijst dat overeenkomt met de volgorde in het alfabet en de datum rangschikt, kun je ook de boodschap "Hij zal terugkeren" lezen. Nadat deze informatie door sommige spelers is onthuld, wordt er druk gespeculeerd over een mogelijke terugkeer van de Dark Knight.

 

 

De schijnbaar onmogelijke terugkeer van Batman naar de Arkhamverse zou een reële mogelijkheid kunnen zijn, vooral nadat Brainiac personages als de Joker uit alternatieve realiteiten heeft getekend in Suicide Squad: Kill the Justice League. Maar om nu te zeggen dat er een nieuw spel komt met Batman in de hoofdrol na de gebeurtenissen in Batman: Arkham Knight lijkt een beetje vergezocht zonder een officiële bevestiging.

We zullen nog even moeten wachten om te weten of Rocksteady Studios hier iets over te zeggen heeft, maar tot het zover is is Suicide Squad: Kill the Justice League de perfecte keuze om terug te keren naar de Arkhamverse. Bekijk de beste kortingen voor Suicide Squad: Kill the Justice League CD sleutels op onze website en koop je exemplaar vandaag nog voor de beste prijs.

  • Officiële website : Suicide Squad Kill the Justice League
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Rocksteady Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief