Suicide Squad: Kill the Justice League launchtrailer is klaar

Suicide Squad: Kill the Justice League launchtrailer is klaar

We hebben al genoeg beelden van Suicide Squad: Kill the Justice League al gezien, waaronder een uitgebreide presentatie die een diepe duik in de gameplaymechanieken en een deel van het verhaal bood. Rocksteady weet ons echter nog steeds te verrassen met een spectaculaire launchtrailer die spannende gameplaysequenties vol actie combineert met in-game cinematics om de fans voor te bereiden op wat komen gaat met de release van de game.

Kun jij het onmogelijke doen?

Onder normale omstandigheden zouden de leden van de Suicide Squad waarschijnlijk geen schijn van kans hebben in de strijd tegen hun antagonisten, maar in Suicide Squad: Kill the Justice League probeer je iets bijna onmogelijks te bereiken: het doden van Superman en enkele van de machtigste helden in het universum van DC Comics. De invloed van Brainiac maakt de leden van de Justice League nog gevaarlijker en de Suicide Squad zal alle trucs uit het boekje moeten gebruiken om ze te verslaan. De Suicide Squad: Kill the Justice League launchtrailer dient als de best mogelijke introductie tot de volgende actiegame die zich afspeelt in de Arkhamverse van de makers van de Batman Arkham-serie.

 

 

Rocksteady heeft een spel gemaakt dat een spannende ervaring biedt met een verhaal vol wendingen en verrassingen. De studio heeft voor een originele benadering van het avontuur gekozen door de Suicide Squad extra krachten te laten krijgen door wapens en gadgets te stelen die door andere iconische schurken worden gebruikt. Dit resulteert in extra bewegingsmogelijkheden voor de meeste personages en gevechten die veel dynamischer zijn dan je zou verwachten in een third-person actiespel, vooral als je het avontuur deelt met andere spelers in de coöperatieve modus.

Er zijn andere superheldengames, maar de mogelijkheid om als een van de slechteriken te spelen en tegen iconische helden te vechten is een geweldige stimulans om Suicide Squad te spelen: Kill the Justice League te spelen. Als je je innerlijke schurk wilt ontketenen, biedt onze prijsvergelijker je de goedkoopste prijs voor Suicide Squad: Kill the Justice League voor het platform van je keuze.

  • Officiële website : Suicide Squad Kill the Justice League
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Rocksteady Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief