Suicide Squad: Kill the Justice League kondigt seizoen 2 aan

Suicide Squad:  Kill the Justice League kondigt seizoen 2 aan

Rocksteady had zeer ambitieuze plannen voor Suicide Squad: Kill the Justice League. Zo ambitieus, dat de ontwikkelstudio ermee doorgaat ondanks dat de game niet zo succesvol is als ze hadden verwacht. Het avontuur met de antihelden van DC Comics in de hoofdrol heeft niet echt veel exemplaren verkocht, ook al zagen de dynamische gameplay en het spannende verhaal er voor de lancering heel aantrekkelijk uit. De studio heeft echter wel het eerste seizoen van de game doorlopen, met onder andere de Joker als speelbaar personage. Nu is het draaiboek voor seizoen 2 van Suicide Squad: Kill the Justice League aangekondigd, en het komt volgende week vol verrassingen.

De winter komt naar Metropolis

De belangrijkste toevoeging van Seizoen 2 is niemand minder dan een nieuw speelbaar personage. Mevrouw Freeze voegt zich bij de Joker en de originele personages van de Suicide Squad als onderdeel van de content in het nieuwe seizoen, dat ook een nieuwe gevechtspas, veel wapens en skins met vorstthema en nieuwe Brainiac-gevechten en invallen bevat.

 

Suicide Squad Season 2

 

Rocksteady beloofde vier seizoenen aan post-launch content te leveren voor Suicide Squad: Kill the Justice League en houdt zich aan die belofte, ondanks de resultaten van de game bij de lancering. Het toevoegen van nieuwe personages en extra content kan op een gegeven moment genoeg zijn om de cijfers van de game op te krikken. De live-serviceformule van de game lijkt de fans van DC Comics niet zo aan te spreken als zou moeten, vooral in vergelijking met Batman Arkham Asylum, Batman Arkham Knight en Batman Arkham City.

Seizoen 2 begint in ieder geval op 11 juli met Suicide Squad: Kill the Justice League. Als je het wilt uitproberen, kan onze prijsvergelijker je de beste prijzen geven om een Suicide Squad: Kill the Justice League spelcode te kopen, zodat je die iconische helden een flink pak slaag kunt geven.

  • Officiële website : Suicide Squad Kill the Justice League
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Rocksteady Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief