Instant Gaming EU
 
 

Suicide Squad: Kill the Justice League is de grootste game van de studio

Suicide Squad: Kill the Justice League is de grootste game van de studio

Rocksteady heeft een lange geschiedenis in het ontwikkelen van games geïnspireerd op de series uit DC comics en Suicide Squad: Kill the Justice League is de nieuwste. Schurken en helden wisselen van rol in dit nieuwe avontuur van de makers van Batman: Arkham City. Verschillende leden van de Justice League zijn gehersenspoeld door Brainiac en de stad Metropolis wordt overspoeld door monsters. Alleen de Suicide Squad is gek genoeg om te proberen zich tegen hen te verzetten. Suicide Squad: Kill the Justice League is een avontuur vol actie en dynamische gevechten die je vaardigheden op de proef zullen stellen. De game heeft echter ook een spannende verhaallijn.

Groter dan ooit

De studio heeft zich in een recent interview uitgelaten over het verhaal in Suicide Squad: Kill the Justice League, en onthulde dat de game het grootste verhaal in al hun games heeft, wat de fans van de Arkhamverse zeker zal bevallen. Volgens product director Darius Sadeghian:

"It's still full of the DNA that infuses the Batman: Arkham series - those foundations of story and character are absolutely central to our process. Story-wise, this is easily our biggest game."

Dus als je verwachtte dat Suicide Squad: Kill the Justice League niet meer zou zijn dan een mooie third-person actiegame, dan zou je voor een verrassing komen te staan. Niet alleen ziet het spel er beduidend anders uit dan titels als de games in Batman: Arkham Trilogy, maar het zal ook een verhaal vol interessante wendingen bevatten. Van sommige daarvan konden we al een voorproefje zien in een eerdere video waarin werd onthuld dat de Suicide Squad het museum in de Justice League Watchtower zal binnengaan en een reeks gadgets zal stelen die zijn teruggevorderd van andere schurken.

 

 

Suicide Squad: Kill the Justice League is misschien niet je gebruikelijke Arkhamverse spel, maar het zal zeker een van de eerste belangrijke releases van 2024 worden. Bekijk gerust onze prijsvergelijker om een Suicide Squad: Kill the Justice League PC code tegen de beste prijs te kopen in de aanloop naar 2 februari, en maak je klaar om als je favoriete schurk te spelen.

  • Officiële website : Suicide Squad Kill the Justice League
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Rocksteady Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief