Suicide Squad: Kill the Justice League bevat onverwachte verrassingen

Suicide Squad: Kill the Justice League bevat onverwachte verrassingen

Suicide Squad: Kill the Justice League speelt zich af in hetzelfde universum als de games uit de Batman Arkham-serie. Dat was te verwachten, want al deze spellen zijn ontwikkeld door dezelfde studio. Rocksteady staat bekend om titels als Batman: Arkham City, Batman: Arkham Knight en Batman: Arkham Origins, maar door de dood van de caped crusader is de studio verweesd van helden. Gelukkig lijkt het erop dat schurken nog populairder kunnen zijn dan hun antagonisten, en Suicide Squad: Kill the Justice League heeft er genoeg. Je kunt niet alleen Deadshot, Captain Boomerang, King Shark en Harley Quinn spelen, maar de game bevat ook een aantal andere iconische schurken die deel uitmaken van je avontuur.

Je staat er niet alleen voor tegen Brainiac

We weten al dat de Penguin een belangrijke rol zal spelen in Suicide Squad: Kill the Justice League. In een recente video konden we hem zien veranderen in een wapenhandelaar. Hij zal degene zijn die spelers voorziet van wapens die krachtig genoeg zijn om de wezens van Barainiac tot stof te reduceren. Maar hij is niet de enige andere schurk in het spel.

Rocksteady heeft onthuld dat Poison Ivy in de game zal terugkeren. Dit zal als een grote verrassing komen voor de fans van de Batman Arkham-serie, omdat ze in een van de games stierf. Maar de studio lijkt alles al te hebben vastgelegd, want ze heeft uitgelegd dat ze in kindvorm zal verschijnen omdat ze na haar dood een spruit heeft achtergelaten.

De nieuwste Suicide Squad: Kill the Justice League ontwikkelingsdagboek onthult ook meer details over het verhaal en werpt een licht op de gameplaymechanica, zoals het combosysteem. De video introduceert ook een cast met personages die de Suicide Squad ondersteunen in hun strijd tegen de corrupte helden. Gizmo, Toyman en Hack voorzien je favoriete schurken van voertuigen, wapens en informatie, zodat ze de helden een stap voor kunnen zijn.

 

 

Hoe meer we weten over Suicide Squad: Kill the Justice League, is het duidelijk dat Rocksteady de tijd heeft genomen om een spel te ontwikkelen dat meer is dan alleen een mooie beat'em up. Je hoeft niet langer te wachten om het zelf te ontdekken, want de release van het spel staat gepland voor 2 februari op PC, PS5 en Xbox. Zoals gewoonlijk zijn de beste prijzen om een goedkope Suicide Squad: Kill the Justice League code te kopen met onze prijsvergelijker te finden.

  • Officiële website : Suicide Squad Kill the Justice League
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Rocksteady Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief