Het rooster van Tekken 8 is gedeeltelijk uitgelekt

Het rooster van Tekken 8 is gedeeltelijk uitgelekt

De afgelopen maanden zijn we getuige geweest van de onthulling van veel van de vechters die je in Tekken 8 kunt kiezen. Klassieke personages uit de iconische vechtserie zoals Kazuya Mishima, Marshall Law en King hebben ons verrast met nieuwe outfits en vechtkunstbewegingen, maar Bandai Namco's aankomende game heeft ook ruimte voor een paar verrassingen. De enorme populariteit van Tekken als vechtspelserie zorgt ervoor dat fans graag meer willen weten over het aankomende deel en alle methoden zijn geschikt om dat doel te bereiken. In dit geval heeft de netwerktest van Tekken 8 een onverwachte kans geboden om meer dingen over het spel te onthullen.

Steeds meer vechters

Door gebruik te maken van de bestanden van het spel die toegankelijk waren tijdens de netwerktest, hebben verschillende dataminers hun magie gebruikt om de bestanden te analyseren en er waardevolle informatie uit te halen. In dit geval is het resultaat dat zo'n methode heeft opgeleverd een gedeeltelijk lek van het volledige personagerooster in het spel. De lijst bevat alle vechters die tot nu toe zijn onthuld, maar ook Alisa, Yoshimitsu, Shaheen, Raven, Zafine en Steve. Het is vrij onwaarschijnlijk dat deze namen en de eerder onthulde namen de enige zijn in de volledige lijst. De algemene perceptie na het lek is dat het nieuwe deel meer personages zal bevatten dan Tekken 7 bij de lancering. Natuurlijk zal Bandai Namco er nog veel meer toevoegen nadat Tekken 8 beschikbaar is om te spelen, net als met zijn voorganger.

 

 

Als er niets anders is, laat het lek ons achter met de mogelijke terugkeer van een favoriet van de fans voor Tekken 8. We hebben het over Yoshimitsu, de ninja van de Manji Clan die elke bedreiging het hoofd kan bieden met zijn vervloekte zwaard en ninjutsu-technieken als wapen.

We weten zeker dat de ontwikkelaar meer Tekken 8-personages zal bevestigen vóór de release van de game, die nog steeds geen datum heeft. Ondertussen kun je de onthullingsvideo's van de andere personages bekijken in onze nieuwssectie. Vergeet niet dat de beste prijzen om een Tekken 8 CD-sleutel te kopen te zijner tijd beschikbaar zullen zijn met onze prijsvergelijker.

25.51€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief