Maak kennis met Ling Xiaoyu, de jongste vechter in Tekken 8

Maak kennis met Ling Xiaoyu, de jongste vechter in Tekken 8

Na een onverwacht debuut in Tekken 3 werd Ling Xiaoyu een van de populairste personages in het Tekken-universum. De ontwikkelaars waren op zoek naar jonger bloed in een spel waar de meeste personages mannelijk en ouder waren, en de toevoeging van een personage dat er bijna uitzag als een schoolmeisje was een grote verrassing voor de fans. Een paar dagen geleden vroegen we ons af of Bandai Namco meer vrouwelijke personages in Tekken 8 zou opnemen, en meteen daarna werd ze aangekondigd als speelbaar personage. Ling Xiaoyu zal als jonge vrouw terugkeren in Tekken 8 en je kunt haar zien vechten tegen Nina Williams en King in haar presentatievideo.

 

 

Chinese vechtkunst met een vleugje vernuft

Ling Xiaoyu maakt nog steeds gebruik van bewegingen uit de Chinese vechtkunst, geïnspireerd op Baguazhang en Piguaquan. Ze beweegt zich sierlijk door het scenario terwijl ze verwoestende combo's kan uitvoeren die haar tegenstanders ademloos kunnen achterlaten. Ze gebruikt naadloos handpalmslagen en trappen om de verdediging van haar tegenstanders te breken en hen neer te slaan. In Tekken 8 zal ze meer grappling en throws gebruiken dan in eerdere spellen, wat haar bewegingsbereik vergroot en haar nog dodelijker maakt.

Het aantal Tekken 8 personages dat in de afgelopen weken is onthuld blijft toenemen. De groeiende lijst omvat er tot nu toe tien, maar Bandai Namco moet nog onthullen hoeveel er bij de lancering in het spel beschikbaar zullen zijn. We weten zeker dat er na de lancering nog veel meer zullen worden toegevoegd via DLC, precies zoals ze deden met Tekken 7, dat eindigde met een indrukwekkend roster van 51 vechters. We zullen nog even moeten wachten om te zien wat de ontwikkelaar in petto heeft.

In elk geval, als je Tekken 8 wilt spelen, vergeet dan niet onze prijsvergelijker te gebruiken om de beste deals voor Tekken 8 CD keys voor alle platforms te bekijken, en je zult geld besparen op je aankoop.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

43.85€
Tekken 8
Tekken 8
Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief