Instant Gaming EU
 
 

Een nieuw Tekken 8 personage is onthuld onder controverse

Een nieuw Tekken 8 personage is onthuld onder controverse

Bandai Namco onthult al geruime tijd de personages die in Tekken 8 zullen verschijnen. We hebben aangekondigde klassieke vechters als Marshal Law en Paul Phoenix met een nieuw uiterlijk gezien, die tegen sommige tegenstanders vechten terwijl ze nieuwe aanvallen en combo's uitvoeren. Het komende deel in een van de populairste vechtseries zal ook personages terugbrengen die we al heel lang niet meer hebben zien vechten, zoals Jun Kazama. Verrassend genoeg is de aankondiging van de nieuwste Tekken 8 vechter gepaard gegaan met enige controverse.

De toevallige onthulling van Brian Fury

Brian Fury is geen nieuw personage in het Tekken-universum. De gekke cyborg werd een hoofdpersonage in de franchise nadat hij voor het eerst verscheen in Tekken 3, en zijn krachtige kickboksbewegingen maken hem tot een favoriet van de fans. Hij is het enige Tekken 8 personage dat twee keer is onthuld. Hij verscheen een paar dagen geleden voor het eerst op een officieel Instagram-account, en dat veroorzaakte een reactie van Tekken-serie regisseur Katsuhiro Harada, die klaagde over de vroege onthulling. Het oorspronkelijke plan was om Brian te laten zien tijdens het Combo Breaker vechtspeltoernooi. Deze gebeurtenis dwong Tekken-producent Michael Murray tot excuses via Twitter, en nu is Brian Fury officieel (een tweede keer) onthuld in de video die je hieronder kunt bekijken.

 

 

Controverses daargelaten, Bandai Namco moet nog een releasedatum voor Tekken 8 aankondigen, wat sommige fans irriteert. De aanstaande release van Street Fighter 6 kan de aandacht van de gemeenschap een tijdje afleiden, maar er is een meerderheid van fans die Tekken 8 graag als onderdeel van de volgende EVO line-up zouden zien. 

Het is onwaarschijnlijk dat de uitgever voor een verrassingslancering gaat, maar de lange reeks van recente onthullingen van personages doet ons afvragen of het komende spel meer vechters dan ooit zal bevatten om de rest van de zomer op te vullen met extra onthullingen. Misschien krijgen we een periode zonder nieuws over Tekken 8 als de lijst van vechters compleet is. In elk geval kun je er zeker van zijn dat je de beste deals voor ekken 8 CD keys zult vinden zodra het spel beschikbaar is om te pre-orderen. Ondertussen zul je het bij Tekken 7 moeten houden, en Street Fighter 6 zou ook heel snel een vervanger kunnen zijn.

31.33€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief