Eneba COM
 
 

Bekijk de onthullingstrailer van de uitbreiding Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Bekijk de onthullingstrailer van de uitbreiding Elden Ring: Shadow of the Erdtree

De dag waar alle fans van Elden Ring op hebben gewacht is eindelijk aangebroken. De eerste uitbreiding van de iconische cultgame, ontwikkeld door FromSoftware, is officieel onthuld. Elden Ring: Shadow of the Erdtree zat al een hele tijd in de geruchtenmolen, ondanks het enorme succes van het basisspel, dat nog steeds wordt beschouwd als de beste in zijn klasse. FromSoftware maakte na het uitbrengen van de actie-RPG een tussenstop om een andere klassieke franchise nieuw leven in te blazen met Armored Core VI: Fires of Rubicon, dat veel fans van de creaties van de studio verraste met zijn dynamische third-person schietspel. Nu richt de studio zich weer op het uitbreiden van Elden Ring en is klaar om de eerste Shadow of the Erdtree gameplay video te onthullen.

Meer Elden Ring kan alleen maar episch zijn

Elden Ring: Shadow of the Erdtree breidt de lore en het verhaal in Elden Ring uit met nieuwe en uitdagende ontmoetingen die je gevechtsvaardigheden op de proef zullen stellen. In de gameplayvideo zie je allerlei gigantische eindbazen, epische gevechten en al het goede dat de basisgame tot een van de populairste videogames aller tijden heeft gemaakt. Indrukwekkende landschappen, nieuwe manieren om te vechten en talloze nieuwe manieren om te sterven staan je te wachten in een uitbreiding die zeker meer dan één speler aan zijn haren zal doen trekken van wanhoop na keer op keer te hebben gefaald in hun poging om verder te komen.

 

 

Twee jaar later keert Elden Ring terug op de voorpagina's en doet dat met alle grootsheid. De presentatievideo Shadow of the Erdtree laat zien dat de DLC episch wordt. De nieuwe eindbaas in de video, Miquella, de tweelingbroer van Malenia, belooft de meest uitdagende tot nu toe te worden, en de hele DLC zal vol spannende verrassingen zitten. De meest relevante informatie die vandaag is onthuld over Elden Ring: Shadow of the Erdtree is echter de bevestiging van de releasedatum, die is vastgesteld op 21 juni.

Als je een van de beste spellen aller tijden nog moet ontdekken, raden we je ten zeerste aan om onze prijsvergelijker te gebruiken om Elden Ring goedkoop te kopen. De beste deals voor Elden Ring: Shadow of the Erdtree CD-sleutels zijn binnenkort beschikbaar op onze website.

38.00€
Elden Ring
Elden Ring
  • Officiële website : Elden Ring
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : FromSoftware
  • Ontwikkelaar : FromSoftware
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 februari 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief