EA blijft Star Wars Jedi: Survivor verbeteren met nieuwe patches

EA blijft Star Wars Jedi: Survivor verbeteren met nieuwe patches

Ondanks de prestatieproblemen bij de lancering heeft Star Wars Jedi: Survivor de harten van veel fans veroverd met een spannende verhaallijn en verbeterde gameplaymechanieken. Het vervolg op Stars Wars Jedi: Fallen Order heeft stoïcijns een golf van negatieve recensies op alle fronten doorstaan. EA is doorgegaan met het oplossen van problemen en het verbeteren van de prestaties van het spel op alle platforms in de paar weken die verstreken zijn sinds het uitkwam. Star Wars Jedi: Survivor is nu in een veel betere staat, maar er is werk aan de winkel, en EA heeft een nieuwe patch gelanceerd om enkele problemen op de PC aan te pakken.

Dichter bij het doel

Elke stap die EA zet brengt Star Wars Jedi: Survivor dichter bij waar het bij de lancering had moeten zijn. Gelukkig hebben ze buiten die prestatieproblemen niets te repareren, want alle andere aspecten van het spel zijn geweldig. De nieuwste patch bevat verschillende prestatieverbeteringen en stabiliteitsverbeteringen naast de volgende hoogtepunten:

 

  • (alleen PC) Verbeterde content caching om haperingen te verminderen.
  • (alleen PC) Verbeterde thread handling wanneer raytracing is uitgeschakeld.
  • (Alleen PC) Oplossing voor een probleem waarbij het verlagen van de visuele instellingen van de PC je resolutieschaal ten onrechte verlaagde als FSR was uitgeschakeld. 
  • Opmerking: als je FSR eerder hebt uitgeschakeld en je speelt op een lagere visuele kwaliteit, moet je misschien je kwaliteitsinstellingen aanpassen.
  • (Alleen PC) Oplossing voor een resetknop die niet reageert op de PC als je zowel de controller als het toetsenbord gebruikt.

 

Als je Star Wars Jedi: Survivor op PlayStation 5 of Xbox Series X/S speelt, kun je deze verbeteringen zeer binnenkort verwachten als onderdeel van een toekomstige console-update. Dat zullen in elk geval niet de laatste zijn, en je zult de komende weken meer patches zien totdat alles soepel loopt. 

 

 

Star Wars Jedi: Survivor heeft zeer veeleisende systeemeisen op de PC, en het is normaal dat de spelers met computers die daaraan voldoen de maximale prestaties verwachten. Misschien had EA meer tijd moeten besteden aan het polijsten van het spel, maar het is niet zo dat Star Wars Jedi: Survivor ook maar in de buurt kwam van andere titels die in het verleden om soortgelijke redenen in het nieuws kwamen. Gewoon een beetje polijsten en je krijgt de beste ervaring op alle platforms.

Als je de tweede aflevering in het verhaal van Cal Kestis in de nasleep van Order 66 nog moet ontdekken, gebruik dan onze prijsvergelijker om de beste deals voor Star Wars Jedi: Survivor PC sleutels te bekijken en spring in het beroemdste sci-fi universum voor een episch avontuur.  

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief