Star Wars Jedi: Survivor laatste gameplay trailer is uit

Star Wars Jedi: Survivor laatste gameplay trailer is uit

Star Wars Jedi: Survivor wordt vast en zeker het volgende stralende juweel van het Star Wars universum. Na het succes van Star Wars Jedi: Fallen Oder brengt de tweede aflevering in het verhaal van een van de Jedi's die Order 66 probeert te overleven nogal wat nieuwigheden. Cal Kestis is geen onervaren Padawan meer, en ontsnappen aan de Inquisitie behoort nog steeds tot zijn prioriteiten, maar hij zal meer dringende zaken in handen krijgen, zoals het redden van de melkweg van de overheersing door het Keizerrijk.

Het avontuur gaat verder

Star Wars Jedi: Survivor bevat verbeterde gevechtsmechanismen, veel nieuwe vijanden, nieuwe locaties om te verkennen en meer. Je kunt de mogelijkheden ervan beter bekijken in de Star Wars Jedi: Survivor final gameplay trailer, die onlangs door Electronic Arts is vrijgegeven. 

 

 

De toont meer dynamische gameplay met meer personalisatie-opties als het gaat om Cal's vaardigheden in gevechten. Het stellaire moment van de video is natuurlijk wanneer Cal het opneemt tegen een van de meest iconische beesten uit de franchise, de rancor.

Als je zijn voorganger leuk vond, is Star Wars Jedi: Survivor een aanrader. Niet alleen brengt het de ervaring naar een hoger niveau, maar het graaft ook dieper in een periode die voornamelijk onontgonnen is, waardoor de Star Wars lore wordt uitgebreid en de deur wordt geopend voor toekomstige verhalen. In feite zou de Star Wars Jedi serie in de toekomst een trilogie kunnen worden, maar om erachter te komen of die mogelijkheid reëel wordt of niet zul je eerst Star Wars Jedi: Survivor moeten uitspelen.

De release van het spel staat gepland voor 28 april 2023, op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Wil je Cal Kestis vergezellen op zijn nieuwe avontuur tegen de beste prijs, haal dan een Star Wars Jedi: Survivor CD Key met onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief