Star Wars Jedi: Survivor fysieke versies zullen een extra download vereisen

Star Wars Jedi: Survivor fysieke versies zullen een extra download vereisen

Als een videogame zo populair is als Star Wars Jedi: Survivor, zijn er in de aanloop naar de release allerlei lekken te verwachten. Deze keer hebben we nieuws over de fysieke versies van de komende titel van Respawn Entertainment. Er circuleren beelden op Reddit die onthullen dat het spel vereist dat spelers extra gegevens downloaden voordat ze het kunnen spelen. Dit komt misschien niet als een grote verrassing voor je als je ons hebt gevolgd. Toen we het hadden over de systeemeisen van Star Wars Jedi: Survivor op PC, onthulden we dat het spel ongeveer 150GB aan opslagruimte nodig zal hebben. Daarom zullen de bestanden van het spel niet passen in het standaardformaat dat gebruikt wordt voor fysieke versies en is het normaal dat er een extra download voor nodig is.

Een behoorlijk groot spel

Je vraagt je misschien af of dat ook geldt voor de consoleversie van Star Wars Jedi: Survivor, en het lijkt hetzelfde te zijn als voor de PC. De indrukwekkende graphics van het spel met textures in 4K vergen wel nogal wat ruimte om opgeslagen te worden, maar volgens de tot nu toe onthulde beelden is dat het zeker waard. Het nieuwe avontuur van Cal Kestis brengt meer dan verbeterde graphics en een nieuw verhaal, het breidt ook het Star Wars universum uit en bevat een verfijnder gevechtssysteem met nieuwe en spannende gameplay mechanieken.

De enige echte vraag over deze extra download eis is of het alleen de spelbestanden zijn of dat het ook een soort day-one patch bevat. Er is geen open bèta geweest voor Star Wars Jedi: Survivor, dus de meeste beschikbare informatie over het spel betreft alleen wat EA heeft gepubliceerd. We zijn er in elk geval zeker van dat het soort ervaring dat het biedt het tot de grootste hits van 2023 zal maken, vooral onder de fans van de franchise.

 

 

De release van Star Wars Jedi: Survivor staat gepland voor aanstaande vrijdag op de PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om je exemplaar voor de beste prijs te bemachtigen door alle aanbiedingen voor Star Wars Jedi: Survivor cd-sleutels te bekijken. Aangezien de fysieke versie een extra download vereist, kun je misschien beter kiezen voor een digitale versie van het spel.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief