Star Wars Jedi: Survivor is veel complexer dan Fallen Order

Star Wars Jedi: Survivor is veel complexer dan Fallen Order

Een paar weken voor de release van het meest langverwachte Star Wars videospel van 2023 zijn er nog veel dingen die we niet weten over Star Wars Jedi: Survivor. Ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft nogal wat details onthuld over het nieuwe hoofdstuk in het verhaal van Cal Kestis en we weten dat hij nieuwe bedreigingen het hoofd zal bieden om het sterrenstelsel te redden. Door het epische avontuur dat hij meemaakte in Star Wars Jedi: Fallen Order, is Cal nu een volwassener personage dat belangrijke beslissingen zal moeten nemen over zijn levenspad, in plaats van gericht te zijn op het overleven van de jachthonden van het Keizerrijk. Zijn inspanningen in het vorige spel hebben hem tot een belangrijke vijand gemaakt voor het Empire, dat nieuwe middelen zal inzetten om hem te vernietigen. Natuurlijk zal Cal de hulp inroepen van nieuwe vrienden en zien we ook enkele oude gezichten terugkeren.

Een natuurlijke evolutie in de gameplay

De evolutie van Cal's vermogens heeft ook een diepe impact op de gevechtsmechanica. Respawn heeft uitgelegd dat hij in dit spel zijn oude vaardigheden als basislijn zal behouden om zijn evolutie te laten zien, maar Star Wars Jedi: Survivor zal spelers een veel grotere verscheidenheid aan mogelijkheden bieden wanneer ze het opnemen tegen vijanden in spannende, op actie gebaseerde gevechten. Cal zal verschillende gevechtshoudingen en wapens kunnen gebruiken om zich beter aan te passen aan je voorkeuren of een specifieke situatie. In zijn basishouding zal hij een lichtzwaard met één blad gebruiken naast zijn Force krachten. Met een paar lichtzwaarden met twee bladen kan hij snellere aanvallen uitvoeren ten koste van wat bereik, terwijl een lichtzwaard met twee bladen een perfecte keuze is om tegen meerdere vijanden te vechten vanwege de snellere snelheid en betere verdediging. De Crossguard houding offert snelheid op voor een beter bereik en krachtigere aanvallen. Cal zal ook voor het eerst een blaster en een lichtzwaard samen kunnen hanteren om elke dreiging van veraf aan te pakken.

 

 

Star Wars Jedi: Survivor is het vervolg op Fallen Order, maar dit gaat verder dan het verhaal en houdt ook rekening met gameplay-systemen. Het voelt als de natuurlijke evolutie van zijn voorganger, en zal alle fans van Star Wars zeker aanspreken.

We raden je ten zeerste aan Star Wars Jedi: Fallen Order te spelen voordat je je in Cal's nieuwe avontuur stort. Je vindt het voor de beste prijs naast je Star Wars Jedi: Survivor cd-sleutel met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief