Star Wars Jedi: Survivor komt naar old-gen consoles

Star Wars Jedi: Survivor komt naar old-gen consoles

Na het enorme succes op PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc wil het nieuwste avontuur in de wereld van Star Wars uitbreiden naar andere platforms. Respawn Entertainment heeft aangekondigd Star Wars Jedi: Survivor uit te brengen voor PlayStation 4 en Xbox One. De onthulling werd gedaan tijdens het laatste financiële rapport van Electronic Arts, waarin de huidige situatie van het spel nauwkeurig als volgt wordt beschreven:

 

"Star Wars Jedi: Survivor launched to critical acclaim and commercial success. The game is entertaining millions of players around the world, and with multiple “best of 2023” list accolades, and a blockbuster story, we’re seeing players spend more time in-game than its predecessor."

 

De spelersbasis uitbreiden

Maar het meest interessante aan het rapport en wat ons vandaag bezighoudt, is dat werd onthuld dat Respawn al bezig is om Star Wars Jedi: Survivor naar old-gen platforms te brengen. De port zou zich op dit moment in het beginstadium van ontwikkeling bevinden en er is geen informatie over een mogelijke releasedatum zoals gemeld door Kotaku. Het is in elk geval geweldig nieuws voor degenen die nog nieuwere consoles moeten kopen, omdat ze zo kunnen genieten van een van de beste Star Wars-ervaringen die de afgelopen jaren zijn uitgebracht.

 

 

Natuurlijk zullen de nieuwe versies van Star Wars Jedi: Survivor voor PlayStation 4 en Xbox One niet hetzelfde niveau van grafische details hebben als de huidige versies voor consoles, maar Respawn zou in staat moeten zijn om de ports zo aan te passen dat ze een passende ervaring leveren. Ook zijn alle vervelende problemen waar spelers bij de lancering last van hadden al opgelost.

Hoe dan ook, als je Cal Kestis wilt vergezellen in zijn nieuwste avontuur, kun je de beste deals voor Star Wars Jedi: Survivor CD keys voor alle platforms al vinden met onze prijsvergelijker, en de lijst zal de beste prijzen voor PlayStation 4 en Xbox One bevatten zodra deze beschikbaar zijn.

BG PPC IG EN
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief