Instant Gaming EU
 
 

Cal Kestis is krachtiger in Star Wars Jedi: Survivor

Cal Kestis is krachtiger in Star Wars Jedi: Survivor

De hoofdpersoon van Star War Jedi: Fallen Order is een rijzende ster in het universum van Star Wars. Cal Kestis beleeft een epische reis die begint met hem als een onervaren padawan die zich begint te bemoeien met de geheimen van de Force. Tegen het einde van het eerste spel in de serie was Cal veel meer dan dat, en Star Wars Jedi: Survivor zal die verandering weerspiegelen. Het ontwikkelingsteam heeft in een recent interview met GamesRadar+ gesproken over de evolutie van het personage, en onthulde dat het balanceren van Cal's vaardigheden voor het nieuwe spel een heel andere zaak was. 

Nieuwe trucs voor een oude hond

Omdat Cal in Star Wars Jedi: Survivor een Jedi is, moest hij zijn oude vaardigheden behouden, maar dat maakte het voor het team moeilijker om een systeem te creëren dat nieuw aanvoelt en hem laat groeien naar misschien wel een Jedi-ridder, terwijl het een geschikt uitdagingsniveau voor de spelers behoudt. Je hebt recht op enkele verrassingen als je met Cal meedeed op Fallen Order, maar het nieuwe systeem is ook nieuwkomer-vriendelijk. Het nieuwe spel leidt je door Cal's vaardigheden, zodat je vanzelf leert hoe je ze moet gebruiken.

Ook was het risico op herhaling groot, en Star Wars Jedi: Survivor moet niet alleen een verlengstuk van zijn voorganger zijn. Daarom heeft het team wel veel moeite gedaan om een passende gevechtservaring te creëren.

"We wanted to introduce new powers that could make you approach encounters in different ways. So that's kind of our high level goal as designers. You know, push and pull, you could do different things to certain enemies that make you play a certain way, or an encounter may end faster, stuff like that. So more agency for the player to approach encounters in different ways. I think it was kind of always the goal. And we see what power works and what doesn't and we work with Lucasfilm and make sure it feels authentic where it can." 

Als gevolg daarvan zal Star Wars Jedi: Survivor een compleet nieuw soort ervaring leveren die verder gaat dan het vertellen van een nieuw hoofdstuk in het verhaal. Cal's evolutie zal verder gaan dan gevechten en het zal effect hebben op zijn traversale vaardigheden en de manieren waarop hij met de NPC's omgaat. Hij zal een nieuwe cast van personages ontmoeten, maar veel bekende zullen ook terugkeren in Star Wars Jedi: Survivor, wat de mogelijkheid opent om een diepere relatie met hen aan te gaan.

 

 

Star Wars Jedi: Survivor lijkt alle elementen te hebben die nodig zijn om zijn voorganger ruimschoots te overtreffen, en misschien is het zelfs niet het einde van Cal's avonturen. Je zult nog wat langer moeten wachten om het zelf te ontdekken, want de release van het spel staat gepland voor 28 april 2023, op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om de beste deals voor Star Wars Jedi: Survivor CD-sleutels voor elk platform te bekijken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief