Respawn geeft details over Star Wars Jedi: Survivor toegankelijkheidsopties

Respawn geeft details over Star Wars Jedi: Survivor toegankelijkheidsopties

Star Wars Jedi: Survivor lanceert over twee dagen en er zijn maar weinig details over het spel die we nog niet weten. Electronic Arts en Respawn Entertainment onthullen al een hele tijd informatie over de mogelijkheden ervan, waaronder het gevechtssysteem, het ontwikkelingsproces van de nieuwe vaardigheden van Cal Kestis, de systeemvereisten om het spel op de PC te spelen, en meer. Maar er blijft altijd iets over, en we weten nu iets meer over de verschillende toegankelijkheidsopties die Star Wars Jedi: Survivor bij de lancering zal bevatten.

Speel het spel op jouw manier

Te beginnen met de mogelijkheid om alle besturingselementen te remappen zodat ze beter bij je voorkeuren passen, laat Star Wars Jedi: Survivor je ook andere dingen in het spel aanpassen. Je kunt ondertitels aan- en uitzetten en kiezen of je ze alleen voor specifieke momenten in het spel wilt hebben, zoals filmscènes en dialogen. Dit zijn nog maar de basics. Het spel heeft ook een breed scala aan moeilijkheidsgraden. Het maakt niet uit of je Cal's nieuwe avontuur comfortabel wilt beleven in de Story Mode of dat je je vaardigheden op de proef wilt stellen in de Jedi Grand Master Mode, Star Wars Jedi: Survivor heeft de perfecte keuze voor je. Je kunt zelfs auto-targeting, navigatiehulp en bijna elk detail met betrekking tot de gameplay aanpassen voor een optimale ervaring in het spel. Natuurlijk bevatten de toegankelijkheidsopties ook tal van opties om visuele instellingen aan te passen, van kleurenblindheidopties tot HUD-schaling.

 

 

Respawn Entertainment zal na de release van Star Wars Jedi: Survivor nieuwe toegankelijkheidsopties toevoegen om barrières weg te nemen en alle spelers de best mogelijke ervaring te bieden. We denken niet dat ze zo ver hoeven te gaan als Horizon Forbidden West met specifieke veranderingen voor mensen met thalassofobie, maar ze zullen de meeste velden bestrijken.

Vergeet niet dat als je je exemplaar van het spel nog moet pre-orderen, de beste prijzen om je Star Wars Jedi: Survivor CD-sleutel te kopen al bij onze prijsvergelijker staan.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief