Star Wars Jedi: Survivor overtuigt ondanks prestatieproblemen

Star Wars Jedi: Survivor overtuigt ondanks prestatieproblemen

Star Wars Jedi: Survivor maakt een controversiële lancering door vanwege de prestaties. Er zijn nogal wat berichten die wijzen op slechte FPS-prestaties, vooral op de PC, ondanks de veeleisende systeemeisen die het spel vraagt. Gelukkig heeft EA deze problemen erkend, en ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft een aantal van deze problemen al aangepakt met een patch, en het zal het spel de komende dagen blijven verbeteren. Het ontwikkelingsteam lijkt vastbesloten om zo snel mogelijk de best mogelijke ervaring met Star Wars Jedi: Survivor te leveren. 

"We zijn ons ervan bewust dat Star Wars Jedi: Survivor niet naar onze normen presteert voor een percentage van onze pc-spelers, met name die met high-end machines of bepaalde specifieke configuraties."

"Hoewel er niet één allesomvattende oplossing is voor de prestaties van de pc, heeft het team gewerkt aan fixes waarvan we denken dat ze de prestaties over een spectrum van configuraties zullen verbeteren. We zetten ons in om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen, maar elke patch vereist aanzienlijke tests om ervoor te zorgen dat we geen nieuwe problemen introduceren."

Hoewel deze problemen invloed hebben op de recensies die Star Wars Jedi: Survivor krijgt, lijkt de algemene ervaring positief te zijn, vooral op consoles, die een meer gecontroleerde omgeving zijn als het gaat om hardwareconfiguraties. In ieder geval is Star Wars Jedi: Survivor een waardige opvolger van SStar Wars Jedi: Fallen Order, en de technische problemen voor high-end configuraties op de PC zouden snel genoeg tot het verleden moeten behoren. 

 

 

Een geweldig vervolg met enkele technische problemen

Met die dingen in gedachten is het nieuwe hoofdstuk in het verhaal van Cal Kestis als een van de laatst overgebleven Jedi's na de executie van Order 66, een spannend avontuur dat nieuwe gameplaymechanieken en andere nieuwigheden introduceert. Deze hebben veel van de fans weten te overtuigen, en Star Wars Jedi: Survivor is nog lang geen nieuwe Cyberpunk 2077

Vergeet niet dat je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om de beste deals in Star Wars Jedi: Survivor CD keys voor elk platform te bekijken, als je Cal wilt vergezellen in zijn nieuwe avontuur.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief