Instant Gaming EU
 
 

Starfield nu downloaden

Starfield nu downloaden

De release van Starfield staat gepland voor 6 september, maar je kunt vandaag al beginnen met het pre-loaden van de spelbestanden als je het spel op Xbox Series X/S gaat spelen. Als je Bethesda's nieuwe epische RPG-avontuur op de PC gaat spelen, moet je nog een paar dagen wachten met het pre-loaden van de spelbestanden, want deze zijn vanaf 30 augustus beschikbaar op Steam.

Kies je pad

Met meer dan duizend planeten om te verkennen, veel ruimteschepen om uit te kiezen en een overvloed aan interessante functies die bijdragen aan het leveren van een unieke ervaring, is Starfield gebonden om een van de grootste RPG-avonturen in de geschiedenis te worden en het zal een solide kanshebber zijn voor de Game of the Year 2023 award. In een recente FAQ-sessie onthulde Bethesda meer details over Starfield die duidelijk maken hoe groot en meeslepend de game echt is. De game bevat een huisvestingssysteem en je zult in elke grote stad een huis kunnen kopen. Ook kun je als smokkelaar illegale goederen door het heelal smokkelen. Als je op heterdaad wordt betrapt, kun je echter in de gevangenis belanden.

 

 

Starfield is een ervaring die je oneindig veel mogelijkheden biedt om het heelal te verkennen zoals jij dat wilt. Je kunt er zelfs voor kiezen om een pacifist te zijn en gebruik te maken van niet-dodelijke wapens om verder te komen in het spel.

Je krijgt pas echt een idee van hoe kolossaal het spel is als je het speelt. Gelukkig kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste Starfield CD keys te vinden en het spel te spelen zodra het beschikbaar is op PC en Xbox Series X/S.

37.71€
Starfield
Starfield
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief