Suicide Squad: Kill the Justice League is deze week te zien

Suicide Squad: Kill the Justice League is deze week te zien

Suicide Squad: Kill the Justice League heeft de twijfelachtige eer om een van de meest uitgestelde games van de afgelopen jaren te zijn. De release van het spel stond oorspronkelijk gepland voor 2022, maar het is onderhevig geweest aan een reeks uitstellingen die de fans van DC Comics lieten wachten. Welnu, het lijkt erop dat Rocksteady Studios eindelijk in beweging komt en dat we het spel zoals aangekondigd begin 2024 eindelijk kunnen spelen.

Het gaat eindelijk gebeuren

De studio heeft een reeks video's aangekondigd die licht werpen op verschillende aspecten van Suicide Squad: Kill the Justice League, waaronder de gameplay en het verhaal.

 

 

De Suicide Squad is een bekend team voor de fans, maar het zal nog een onverwachte rol spelen in dit spel. De leden van de Justice League zijn gehersenspoeld door Brainiac en bedreigen Metropolis. Onze favoriete schurken kruipen opnieuw in de huid van helden om de dag te redden en wraak te nemen op hun aartsvijand. Suicide Squad: Kill the Justice League bevat een open wereld die je kunt verkennen terwijl je samen met drie andere vrienden vecht in de coöperatieve modus. Actie, brute gevechten en grimmige humor zijn te verwachten in deze nieuwe kijk op de franchise die geen enkele fan van DC Comics onverschillig zal laten.

De release van Suicide Squad: Kill the Justice League staat gepland voor 2 februari 2024. Als er niets gebeurt, ga je volgend jaar samen met Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot en King Shark een nieuw avontuur tegemoet. Natuurlijk houden we voor je in de gaten wat Rocksteady te onthullen heeft. Vergeet ook niet dat onze prijsvergelijker de sleutel is tot het kopen van een goedkope Suicide Squad: Kill the Justice League code te kopen om op dag één te beginnen met spelen.

  • Officiële website : Suicide Squad Kill the Justice League
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Rocksteady Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief