Instant Gaming EU
 
 

Suicide Squad: Kill the Justice League Trailer toont schurkachtige helden

Suicide Squad: Kill the Justice League Trailer toont schurkachtige helden

De DC Fandome 2021 van dit weekend toonde ons VEEL geweldig aankomend spul met betrekking tot DC-films en games, en een van de uitblinkers is Rocksteady's aanstaande Suicide Squad: Kill the Justice League. Je kunt de nieuwe trailer nu bekijken: 

 

 

Rocksteady kondigde Suicide Squad vorig jaar aan, maar liet niet veel meer zien dan de introductie van de vier belangrijkste schurken die je bestuurt, samen met hun doelwit, Superman. De nieuwe trailer onthult veel meer informatie over wat er in de game gebeurt. 

Ten eerste is het duidelijk dat Suicide Squad zich afspeelt in Rocksteady's "Arkhamverse", zoals te zien is in de intro die de eerste paar seconden van Batman: Arkham Asylumn nabootst. Batman-schurk Penguin verschijnt ook, compleet met de glazen monocle die hij droeg in de Arkham-games.

De vier gevangenen die je bestuurt - Deadshot, King Shark, Captain Boomerang en Harley Quinn - worden door overheidsagente Amanda Waller ingelijfd bij de door de staat gesanctioneerde Task Force X. Hun missie: het uitschakelen van de Justice League, waarvan de leden zijn gecorrumpeerd door supervillain Brainiac en momenteel een ravage aanrichten in de stad. 

Task Force X heeft veel werk voor de boeg. Hun doelwitten zijn Superman, Green Lantern, en, verrassend genoeg, ook de Flash. Het is ook waarschijnlijk dat Brainiac de grote boosdoener zal spelen, zoals blijkt uit de tentakelachtige biowapens die hij door de stad verspreidt. 

De stad in kwestie lijkt Metropolis te zijn, waar de Hall of Justice staat, zoals blijkt uit de superhelden standbeelden die op de achtergrond te zien zijn. Task Force X is te zien bij de inval in het wapenarsenaal onder de Hall zelf.

De stad in kwestie lijkt Metropolis te zijn, waar de Hall of Justice staat, zoals blijkt uit de superhelden standbeelden die op de achtergrond te zien zijn. Task Force X is te zien bij de inval in het wapenarsenaal onder de Hall zelf. Het zal een zware taak zijn om het op te nemen tegen tophelden als Superman. Wat het nog moeilijker maakt, is dat de leden van de League een eigen wil lijken te hebben, zoals Flash laat zien die de leden van de Squad bedreigt. Wonder Woman blijft onaangetast en vecht tegen Superman, maar of zij een bondgenoot of antagonist van de Squad wordt, valt nog te bezien.
Een opmerkelijk ontbrekend lid is Batman, die niet in de trailer te zien is. Dat gezegd hebbende, een gehandschoende hand is te zien die een pistool pakt om op Harley te richten. Zouden we Jason Todd uit Batman: Arkham Knight voor ons hebben?

Omdat de trailer uit aan elkaar genaaide cinematics bestaat, weten we nog veel niet, zoals de eigenlijke gameplay van Suicide Squad. Het enige wat we tot nu toe weten is dat het een 1-4 speler co-op game is waarbij je alleen kunt spelen en kunt wisselen tussen personages. Hopelijk volgt er snel een gameplay trailer. 

 

 

Wanneer komt Suicide Squad: Kill the Justice League uitkomen?  

Er is geen specifieke releasedatum gegeven voor Suicide Squad, maar het spel komt in 2022 uit voor PC, Playstation 5 en Xbox Series X. Blijf op de hoogte voor meer nieuws over Suicide Squad. En als je meer DC-games wilt zoals de Arkham-serie, bekijk dan onze prijsvergelijker voor de goedkoopst beschikbare prijzen. 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief