Tekken 8 brengt Lili terug in de serie

Tekken 8 brengt Lili terug in de serie

Emilie "Lili" De Rochefort is een bekend personage voor de fans van de Tekken-serie. Ze verscheen voor het eerst in Tekken 5 en is daarna in verschillende afleveringen aanwezig geweest, waardoor ze een behoorlijk populair personage werd onder de fans. Lili is het laatste personage dat bij de lancering is onthuld als onderdeel van het rooster van Tekken 8. Bandai Namco heeft een nieuwe video vrijgegeven waarin ze wordt getoond in gevechten tegen verschillende vechters, waaronder Leroy Smith en Asuka Kazama, die vóór haar werden gepresenteerd.

Een dodelijke prinses

De video toont Lili in een totaal nieuwe outfit, gemaakt door Jasmin Darnell, zoals onthuld door Tekken 8 regisseur Katsuhiro Harada. Ze kan verschillende combo-aanvallen uitvoeren waarmee ze haar tegenstanders gemakkelijk kan uitschakelen. Pas op voor haar prinsessenuiterlijk, ze slaat als een vrachtwagen. Als je tegen haar vecht, kun je plotseling in het stof bijten als je haar een paar slagen laat ketenen. 

 

 

Lili zal ten minste 12 andere vechters vergezellen in de startopstelling van Tekken 8. In tegenstelling tot Capcom, die ervoor heeft gekozen om spelers hun eigen avatar te laten maken om in Street Fighter 6 te vechten, heeft Bandai Namco voor Tekken 8 gekozen voor een traditioneler systeem. Het biedt een vernieuwd uiterlijk voor zijn vechters en voegt enkele functies toe waar de fans al jaren om vragen, zoals crossplay op alle platforms. Hierdoor krijgen spelers niet alleen een veel groter aantal tegenstanders, maar kunnen ze ook met vrienden op andere platforms spelen.

Tekken 8 zal lanceren op PC, Xbox Series X/S en PlayStation 5. Hopelijk komt het later dit jaar, maar er is tot nu toe geen releasedatum .bevestigd. Als je het voor de beste prijs wilt aanschaffen, bekijk dan altijd de beste deals voor Tekken 8 codes met onze prijsvergelijker.

29.03€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief