Street Fighter 6 onthult zijn World Tour en avatarsysteem

Street Fighter 6 onthult zijn World Tour en avatarsysteem

Street Fighter 6 wordt een game-changer voor de fans van de iconische vechtserie. Het spel zal een nieuwe reeks spelmechanismen introduceren die het onderscheiden van zijn voorgangers en zelfs van de meeste concurrenten. Tot nu toe bood de serie je alleen de mogelijkheid om in verschillende soorten wedstrijden tegen andere tegenstanders te vechten. Of je nu de verhaalstand of een van de multiplayerstanden verkende, je was beperkt tot het gebruik van de personages uit de franchise. Street Fighter 6 verandert dat radicaal door je in staat te stellen je eigen avatar te creëren om de World Tour naar eigen inzicht te verkennen en tegen anderen te vechten.

Capcom heeft wat licht geworpen op deze mogelijkheden in een nieuwe Street Fighter 6 video die je hieronder kunt bekijken.

 

 

Met Street Fighter 6's World Tour kun je een aangepaste avatar maken die de hoofdpersoon van dit speltype wordt. Je kunt hem gebruiken om door verschillende locaties te navigeren, met verschillende personages om te gaan, bonussen en aanpassingsmogelijkheden vrij te spelen en zelfs deel te nemen aan uitdagende gevechten. Van schurken tot akelig uitziende koelkasten, je zult je vaardigheden moeten bewijzen tegen een breed scala aan tegenstanders. Je kunt zelfs legendarische personages opzoeken, zodat ze je meesters in de vechtsport worden en je hun kenmerkende moves leren. 

De World Tour is totaal anders dan alles wat je tot nu toe in de serie hebt gezien en doet vaag denken aan spellen als Yakuza: Like a Dragon, waarin je vooruitgang kunt boeken door verschillende missies aan te nemen en verschillende activiteiten uit te voeren. Het beste aan het avatarsysteem is dat je je personage, met zijn aangepaste bewegingen, kunt meenemen naar de Battle Hub om deel te nemen aan uitdagende gevechten tegen andere spelers. 

Deze unieke eigenschappen zullen Street Fighter 6 zeker onderscheiden van zijn concurrenten. Maar als je er niet zeker van bent, wil je misschien de demo proberen die nu beschikbaar is en het zelf ontdekken. 

Street Fighter 6 lanceert op 1 juni voor PS, PS5 en Xbox Series X/S, en Capcom heeft al onthuld welke personages aanwezig zullen zijn in de eerste twee DLC's die na de lancering komen. Je kunt ook kijken wat de beste prijs is om je Street Fighter 6 code voor elk platform te kopen met onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief