Instant Gaming EU
 
 

Cities: Skylines - Synthetic Dawn Radio

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Cities: Skylines - Synthetic Dawn Radio is een DLC voor het populaire stadsbouwspel Cities: Skylines. Met de radio kunnen gamers hun eigen radiostation bouwen en muziek, praatprogramma's, nieuwsberichten en meer uitzenden in hun gesimuleerde steden. De radio biedt een breed scala aan muziekgenres, met de nadruk op elektronische muziek, en biedt een verscheidenheid aan unieke geluiden die passen bij elk type virtuele metropool.



    Cities: Skylines - Synthetic Dawn Radio biedt ook een selectie nieuwsberichten met updates over de nieuwste gebeurtenissen in de steden van de game en verhalen uit de echte wereld. Blijf op de hoogte en blijf op de hoogte van de wereld om je heen terwijl je je eigen utopia bouwt in Cities: Skylines - Synthetic Dawn Radio. Zorg ervoor dat je alle verschillende muziekgenres verkent, van pop tot jazz en alles daartussenin.



    Met een bibliotheek van meer dan 100 unieke nummers en geluidseffecten kun je de perfecte sfeer creëren voor je virtuele stad. Of je nu op zoek bent naar iets om je mee te ontspannen na een dag hard werken in je stad of naar een soundtrack om energie op te doen tijdens het plannen van je volgende project, Cities: Skylines - Synthetic Dawn Radio heeft zeker iets dat bij je past. En met zijn serieuze, professionele stem is het de perfecte begeleiding voor elke virtuele burgemeester of stadsplanner in de dop. Of je je nu wilt ontspannen of concentreren tijdens het spelen, Cities: Skylines - Synthetic Dawn Radio heeft voor elk wat wils.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Cities: Skylines

    Beste prijzen voor Cities Skylines Synthetic Dawn Radio

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Cities: Skylines - Synthetic Dawn Radio

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief