Instant Gaming EU
 
 

343 Industries onthult details Halo Infinite campagne

343 Industries onthult details Halo Infinite campagne

Halo Infinite staat al een tijdje in de belangstelling. We kregen veel details over het spel te weten, vooral over de multiplayer functies. Dit komt niet als een verrassing nadat ontwikkelaar 343 Industries had aangekondigd dat de multiplayer van Halo Infinite gratis te spelen zou zijn, wat een enorme verwachting bij de fans wekte. Als gevolg daarvan was de multiplayer bèta die onlangs plaatsvond een succes. Maar een ander aspect van het spel krijgt alle aandacht nu de release dichterbij komt. De nieuwste Halo Infinite video concentreert zich op de single-player campagne en geeft een gedetailleerd overzicht terwijl het veel gameplay beelden laat zien.

In Halo Infinite zal de Master Chief zich weer in de strijd mengen. Hij zal terechtkomen op een planeet waar de Banished proberen de laatste resten van het United Nations Space Command te vernietigen. Zijn eerste missie zal bestaan uit het vinden van een nieuwe AI, The Weapon, die gemaakt is om Cortana tegen te houden. Naarmate de campagne vordert, zal de Master Chief meer dingen ontdekken over wat er met zijn oude metgezel is gebeurd, maar ook te maken krijgen met een leger van Banished. De campagne overzichtsvideo onthult veel van de uitrusting en voertuigen die je in Halo Infinite zult kunnen gebruiken en laat zien dat je je eigen pad zult kunnen kiezen met volledige vrijheid bij het kiezen van de manier waarop je de doelen in sommige missies aanpakt.

 

 

Wanneer komt Halo Infinite?

De single-player campagne in Hali Infinite belooft de grootste in de serie tot nu toe te worden, en je kunt verwachten dat je er nog een hele tijd van kunt genieten als het spel eenmaal uit is. Je moet nog even wachten tot je het spel kunt spelen, want de release is gepland voor 8 december 2021, maar je kunt spelprijzen vergelijken en Halo Infinite al goedkoop kopen op PC en Xbox met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Halo Infinite
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : 343 Industries
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 8 december 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief