You are here
We also support
 
 
 
 

Werp een eerste blik op Halo Infinite's multiplayer

Werp een eerste blik op Halo Infinite's multiplayer
NEWS 23 sep. 2021 09:00

Alle spellen in de Halo serie hebben een spannende single-player campagne met een diepe verhaallijn die de nadruk legt op de Master Chief. De iconische Spartaanse supersoldaat John-117 heeft met de onschatbare hulp van zijn AI-assistent Cortana door de melkweg gevochten tegen ontelbare vijanden. Halo Infinite zal Master Chief terugbrengen in "zijn grootste avontuur tot nu toe om de mensheid te redden".

Hoewel de single-player campagne een essentieel onderdeel van Halo Infinite zal zijn, krijgt de multiplayer mode ervan alle aandacht van de fans, vooral omdat 343 Industries besloten heeft het voor het eerst in de serie free-to-play te maken. Dat geeft toegang tot het spel aan een ongekend aantal spelers die staan te popelen om er meer over te weten te komen.

Gelukkig heeft ontwikkelaar 343 Industries zojuist een video gepubliceerd die spelers wat inzicht geeft in de multiplayer van Halo Infinite, vooruitlopend op de technische preview die dit weekend plaatsvindt. De Halo Infinite livestream van gisteren bevat veel beeldmateriaal over het spel en commentaar van de ontwikkelaars. De video bevat een Big TeamBattle wedstrijd die rond minuut 50 begint als je direct naar de multiplayer actie wilt, maar hij biedt ook veel informatie over Halo Infinite, dus het kijken waard.

 

 

Wanneer zal ik Halo Infinite kunnen spelen?

Het is een beetje teleurstellend dat Halo Infinite bij de lancering een aantal functies gaat missen, vooral campaign co-op en Forge Mode, maar die worden toegevoegd in de eerste paar seizoenen na de lancering. Dat hoeft geen groot probleem te zijn, want het is zeker dat de multiplayer de spelers een tijdje bezig zal houden in Halo Infinite. Na verschillende vertragingen is het spel eindelijk beschikbaar op 8 december 2021, en we kunnen niet wachten om ervan te genieten. Je kunt op elk moment onze prijsvergelijker bezoeken om de beste prijs te vinden om Halo Infinite op PC en Xbox consoles te kopen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief