Eneba COM
 
 

De gratis multiplayer van Halo Infinite zal veel verrassingen brengen

De gratis multiplayer van Halo Infinite zal veel verrassingen brengen

Halo is een van de vlaggenschip-franchises van Microsoft. De serie werd een favoriet van Xbox spelers zodra het eerste spel uitkwam. Een flink aantal jaren en afleveringen later is er een enorme gemeenschap die ook op de PC van de avonturen van de Master Chief geniet, dankzij de lancering van Halo: The Master Chief Collection op de PC, die de geremasterde versie van alle klassiekers bevat. Maar ontwikkelaar 343 Industries heeft meer dingen voor de fans in petto, en de release van Halo Infinite later dit jaar op Xbox One, Xbox Series X/S, en PC zal belangrijke veranderingen in de franchise brengen, vooral als het om de multiplayer gaat.

Halo Infinite brengt de Master Chief terug, ditmaal ingescheept in een avontuur dat het lot van Cortana zal onthullen. Je kunt in het nieuwe spel alle functies verwachten die de vorige delen in de serie zo populair hebben gemaakt, en ook een paar nieuwigheden, maar de belangrijkste heeft te maken met de multiplayer. Halo Infinite zal een multiplayer mode bevatten die voor het eerst in de serie gratis te spelen zal zijn. Het werd tijdens de E3 2021 gepresenteerd met een paar video's die ons veel van de mogelijkheden ervan laten ontdekken.

 

 

Zoals je in de video kunt zien, zal Halo Infinite multiplayer vol spannende veranderingen zitten, zoals een nieuwe benadering van uitrusting en voertuigen in het spel, veel aanpassingsmogelijkheden voor je Spartan, Persoonlijke AI's, en een Battle Pass die je de vrijheid geeft om te kiezen hoe je de beloningen ervan vrijspeelt. Er is zelfs een Academy gebied met verschillende moeilijkheidsgraden dat je kunt bezoeken om tegen bots te trainen.

 

 

In de meeste gevallen betekent free-to-play loot boxes en gerandomiseerde inhoud, maar 343 Industries heeft al verklaard dat Halo Infinite daarvan vrij zal zijn.

 

"Er zullen geen loot boxes of toevalselementen zijn als je besluit een optioneel aanpassingsvoorwerp te kopen. En natuurlijk zijn alle Spartaanse aanpassingselementen van Halo Infinite puur cosmetisch en hebben ze geen invloed op de gameplay."

 

Halo Infinite is deze vakantie verkrijgbaar op PC en Microsoft's consoles met crossplay en cross-progressie. 

  • Officiële website : Halo Infinite
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : 343 Industries
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 8 december 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief