Instant Gaming EU
 
 

Halo Infinite zal bij lancering enkele functies missen

Halo Infinite zal bij lancering enkele functies missen

343 Industries lijkt de laatste tijd net zo onder tijdsdruk te staan als elke andere ontwikkelaar van videospelletjes. De ontwikkeling van Halo Infinite heeft zijn ups en downs, vooral door het samenvallen in de tijd met de pandemie. Als gevolg daarvan moesten we een jaar geleden getuige zijn van de aankondiging van een uitstel. Nu horen we dat sommige van de functies die aangekondigd waren voor het volgende deel in de populaire sci-fi shooter serie niet beschikbaar zullen zijn in de release versie van het spel. Halo Infinite zal bij de lancering geen campaign co-op of Forge mode bevatten.

De aankondiging werd gedaan tijdens Halo Infinite ontwikkelaarsupdate op YouTube afgelopen vrijdag, en het kwam als een enorme teleurstelling voor alle fans. Ontwikkelaar 343 Industries laat het in de onderstaande video heel duidelijk:

 

"Our number one priority is making sure that whatever we ship, whenever we ship it, it meets the right quality bar across all platforms. And when we looked at these two experiences, campaign co-op and Forge, we made the determination they're just not ready. And as a studio we don't want to ship things if they're not ready."

 

 

Als je verwachtte Halo Infinite campagne met vrienden te kunnen spelen, zou je moeten wachten tot Seizoen 2 van het spel na de lancering beschikbaar is. Stel dat het creëren van je eigen ervaring je ding is, en je droomde ervan om multiplayer kaarten in het spel te bewerken. In dat geval zal dat pas mogelijk zijn als Seizoen 3 verschijnt, maanden na de release van Halo Infinite

Maar het is niet allemaal slecht nieuws. De lancering van Halo Infinite zal niet nog meer vertraging oplopen, en het komt nog dit jaar. Volgens de ontwikkelaar zouden we zelfs al heel snel een releasedatum moeten hebben, zodat je het spel waarschijnlijk nog deze kerst kunt spelen, inclusief de gratis te spelen multiplayer.

  • Officiële website : Halo Infinite
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : 343 Industries
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 8 december 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief