Het eerste seizoen van Halo Infinite zal zich richten op Reach

Het eerste seizoen van Halo Infinite zal zich richten op Reach

De grootste aankondiging die 343 Industries deed over het volgende deel in de Halo serie is dat het spel een gratis multiplayer modus zal bevatten. De nieuwe spelstand heeft nu alle aandacht van de fans, die staan te popelen om er meer over te weten, maar de ontwikkelaars van Halo Infinite onthullen ook nog meer dingen over het spel. Joseph Staten, hoofd creatief voor Halo Infinite heeft over de ontwikkeling van het spel gesproken in een lange post op Halo Waypoint, waarin hij het heeft over het eerste multiplayer seizoen van Halo Infinite, dat "Heroes of Reach" zal heten.

Eerst onthult hij dat het aanpassen van personages een heel belangrijk onderdeel van deze spelstand zal zijn, dus je kunt verwachten dat je veel cosmetische opties voor je Spartanen kunt vrijspelen om ze er precies zo uit te laten zien als je zelf wilt. Ook heeft hij gesproken over de redenen om Reach als thema voor het eerste seizoen te kiezen.

 

"Reach heeft een rijke geschiedenis; het is een belangrijke locatie voor Spartans van vroeger en een brandpunt voor een nieuwe generatie Spartans die zich voorbereidt om te worstelen met de gevaren en mysteries van een melkwegstelsel dat fundamenteel veranderd is na de gebeurtenissen in Halo 5."

"Het eerste Multiplayer Seizoen van Halo Infinite speelt zich inderdaad af op een transformerend moment in de geschiedenis van Halo - op het scharnierpunt van de ene generatie helden naar de volgende. Op dit moment wacht je Multiplayer held net naast het podium, klaar voor de strijd en klaar om in actie te springen."

"En hun epische verhaal moet nog verteld worden".

 

 

Jammer genoeg heeft Staten niets onthuld over hun toekomstplannen met betrekking tot de multiplayer of over het soort invloed dat de hernieuwde aandacht voor de multiplayer van Halo Infinite zal hebben op het Halo universum en de verhaallijn. Nu het spel als een dienst is gepland zullen ze de behoefte hebben de inhoud vaak te verversen met een gestage stroom updates en nieuwigheden, zodat de fans zich niet gaan vervelen. Als ze daarin slagen zou Halo Infinite nog vele jaren het belangrijkste spel in de serie kunnen worden.

  • Officiële website : Halo Infinite
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : 343 Industries
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 8 december 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief