Eneba COM
 
 

Probeer dit weekend gratis de multiplayer van Halo Infinite

Probeer dit weekend gratis de multiplayer van Halo Infinite

343 Industries is vastbesloten om van de release van Halo Infinite een groot succes te maken. De populaire ontwikkelaar van de first-person shooter serie wil vóór de release zoveel mogelijk feedback verzamelen over het komende spel en verwacht dat te doen door de bèta voor meer mensen open te stellen. Wie het nieuws over Halo Infinite heeft gevolgd weet dat een van de belangrijke nieuwigheden in het spel is dat de multiplayer gratis te spelen zal zijn. Dat is een primeur voor de spellen in de serie, maar het zal ongetwijfeld de aandacht trekken van een massaal aantal spelers. 

De lancering van Halo: The Master Chief Collection was geweldig voor wie zat te wachten om de belangrijkste afleveringen in de serie op de PC te kunnen spelen. Nu zal Halo Infinite bijdragen aan de uitbreiding van de spelersbasis van het spel, dankzij de multiplayer. Als je geïnteresseerd bent om de ervaring gratis uit te proberen, heeft 343 Industries onlangs via Twitter laten weten dat het een komende technische test van de multiplayer openstelt voor alle spelers. 

 

 

Wat heb ik nodig om mee te doen aan de multiplayer bèta van Halo Infinite?

Dat is vrij eenvoudig. Zoals in de tweet staat, moet je naar Xbox Insider Hub gaan en het installatieprogramma downloaden. Als je de launcher eenmaal aan de gang hebt, kun je de Halo Infinite multiplayer bèta spelen van 1 tot 3 oktober. De inhoud van deze bèta zal gelijk zijn aan de vorige, met onder andere Bot Arena, Trainingsmodus, Wapenoefeningen, aanpassing, en meer. Ook zal voor het eerst Big Team Battle beschikbaar zijn. Bedenk dat het een technische bèta is, dus er kunnen tijdens de test wat prestatieproblemen optreden omdat de servers overvol zullen zijn. 

 

 

Halo Infinite multiplayer technische test is de beste gelegenheid om het spel uit te proberen vóór de release op 8 december op PC en Microsoft's consoles. Je kunt nu al de beste prijs vinden en Halo Infinite goedkoop kopen dankzij onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Halo Infinite
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : 343 Industries
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 8 december 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief