Instant Gaming EU
 
 

A.K.I. is het nieuwe personage van Street Fighter 6

A.K.I. is het nieuwe personage van Street Fighter 6

De viering van de grote finale van EVO 2023 dit weekend heeft de belangrijkste vechtgames op de scène gebracht. Street Fighter 6 was de ster van het evenement als de meest recente release en deelnemers hebben hun beheersing van het spel het hele weekend kunnen laten zien in intense gevechten. Zoals verwacht werd Rashid, die nog maar een paar weken geleden werd uitgebracht, in veel line-ups gekozen, maar CAPCOM heeft nog meer vechters klaarstaan om aan het rooster van Street Fighter 6 toe te voegen. Het evenement was de perfecte gelegenheid om een gloednieuw personage te introduceren dat binnenkort via DLC beschikbaar zal zijn in het spel.

Een meester in vergif

A.K.I. is het tweede DLC-personage voor Street Fighter 6 en is dit najaar verkrijgbaar. Ze gebruikt gifaanvallen om haar tegenstanders te verlammen en af te maken met haar dodelijke klauwen. Je kunt een voorproefje van haar zien in een speciale teaser trailer.

 

 

A.K.I. is een nieuwkomer in de Street Fighter-franchise en we moeten haar volledige set vaardigheden nog ontdekken, maar net als bij Rashid zal ze een uitdagende tegenstander blijken te zijn voor doorgewinterde Street Fighter 6-spelers. Ze komt te laat voor de EVO van dit jaar, maar zal zeker een belangrijke rol spelen in de competitie van volgend jaar.

Naast de onthulling van dit personage heeft CAPCOM een samenwerking aangekondigd tussen Street Fighter 6 en Teenage Mutant Ninja Turtles. Het evenement begint morgen en bevat TMNT-thema-items, kostuums en emotes die fans van de iconische schildpadden kunnen vrijspelen.

Street Fighter 6 is een van de meest verwachte delen in de populaire vechtserie vanwege de nieuwe gameplaymechanieken en de World Tour-modus. Als je deze nog moet ontdekken, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om Street Fighter 6 goedkoop te kopen voor PC, PlayStation en Xbox. Ook zijn de beste deals voor Street Fighter 6 Year 1 Character Pass CD keys beschikbaar op onze website om de nieuwste personages vrij te spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief