Instant Gaming EU
 
 

Rashid is Street Fighter 6's eerste DLC-personage dat aan het rooster wordt toegevoegd

Rashid is Street Fighter 6's eerste DLC-personage dat aan het rooster wordt toegevoegd

Na de officiële lancering van Street Fighter 6 vorige maand, komt Rashid of the Turbulent Wind van grote hoogte. Spelers kunnen hoogvliegende Rashid-content ervaren in alle drie de speltypen, waaronder:

  • World Tour: Ontmoet Rashid in de gloednieuwe verhaalmodus van Street Fighter 6 om zijn moves te leren en toe te passen op de moveset van je aangepaste avatar, ontdek meer over zijn achtergrond en vergroot je band met deze nieuwste meester.
  • Gevechtsgrond: Rashid verschijnt als 19e speelbare personage, met nieuwe en unieke moves die spelers onder de knie moeten krijgen.
  • Battle Hub: Spelers kunnen Rashid-gerelateerde uitrusting, emotes en meer kopen via de "Rashid Arrives!"-actie van deze maand.

 

 

Rashid stormt de scène op met nieuwe en klassieke bewegingen die worden gekenmerkt door parkour en bliksemsnelle bewegingen, waaronder:

  • Arabian Cyclone: Een nieuwe speciale beweging die een draaiende trap uitvoert en een wervelwind oproept; kan worden gebruikt als een op zichzelf staande slag, of overgaan in Rolling Assault of Wing Stroke.
  • Arabian Skyhigh: Een nieuwe dubbele sprongbeweging die tegenstanders laat raden waar Rashid vanuit de lucht zal landen.
  • Super Rashid Kick: Level 1 Super Art die een verwoestende trap uitdeelt terwijl hij voorwaarts en omhoog door de lucht zweeft.
  • Ysaar: Voorheen Rashid's V-Trigger move in Street Fighter V, deze level 2 Super Art roept een langzaam bewegend wervelwind projectiel op dat gebruikt kan worden om tegenstanders onder druk te zetten.
  • Altair: Rashid's level 3 Super Art roept een storm op die tegenstanders optilt voordat hij ze overvalt met een moesson van krachtige slagen.

Zorg ervoor dat je alle moves van Rashid bekijkt als hij later in juli beschikbaar is in Street Fighter 6. Rashid wordt ontgrendeld voor bezitters van de Deluxe Edition, Ultimate Edition of Year 1 Character Pass. Spelers kunnen Rashid ook een uur lang gratis uitproberen met een Rental Fighter-ticket, te verkrijgen in de in-game Fighting Pass.

Rashid maakt zijn wervelende debuut op 24 juli 2023 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en PC via Steam. En als je graag meer Rashid wilt voordat hij de straat op gaat, kun je deze maand de Fighting Pass verkennen met Rashid-gerelateerde avataruitrusting, emotes, muziek, stickers en meer - nu verkrijgbaar tot en met 23 juli.

Voor liefhebbers van vechtspellen zit 2023 vol met kolossen. Naast Street Fighter 6 ligt binnenkort ook Mortal Kombat 1 in de schappen, een reboot van een van de meest bloedstollende games die er zijn. Als je je slagen niet kunt inhouden tot die tijd, kijk dan in onze prijsvergelijker voor de goedkoopste Street Fighter 6 CD keys en ga de strijd aan met de wereld.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief