Capcom onthult alle nieuwe outfits van Street Fighter 6

Capcom onthult alle nieuwe outfits van Street Fighter 6

De op handen zijnde release van Street Fighter 6 brengt de opwinding van de fans tot ongekende hoogte. Naar het nieuwe deel in de vechtfranchise wordt nogal uitgekeken, vooral na het enorme succes van zijn voorganger. Street Fighter 5 heeft de gemeenschap heel wat jaren vermaakt, maar het nieuwe spel wil het overtreffen met zijn nieuwigheden. De World Tour modus zal Street Fighter 6 duidelijk anders maken dan andere spellen in het genre met de mogelijkheid om je eigen avatar te maken, aan te passen en met hem te spelen, maar dat is niet het enige dat het spel zal bieden.

Uniek uitziende personages

Street Fighter 6 zal veel van de iconische personages terugbrengen die we in eerdere spellen van de serie hebben gezien. Vechters als Ryu, Chun Li, Blanka en vele anderen zijn in de hele serie aanwezig geweest en keren in Street Fighter 6 opnieuw terug in de vechtarena. 

Spelers zullen graag spelen met hun favoriete personages in hun klassieke outfits, maar ze kunnen ook allerlei alternatieve looks vrijspelen. Sommige daarvan zijn gloednieuw, terwijl andere al in eerdere Street Fighter-spellen zijn verschenen. Elk van hen zal toegankelijk zijn door het spel te spelen in de World Tour modus, maar je kunt ze ook kopen met Fighter Coins, de premium valuta in het spel. Je kunt alle Outfit 2 looks voor de 18 personages in Street Fighter 6 bekijken in de onderstaande video.

 

 

Als je een fan bent van Street Fighter-spellen, hoef je nog maar een paar uur langer te wachten tot je Street Fighter 6 kunt spelen. Het spel komt morgen uit op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Zoals gewoonlijk zijn de beste deals voor Street Fighter 6 codes voor alle platforms verkrijgbaar bij onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief