Akuma is het nieuwe speelbare personage in Street Fighter 6

Akuma is het nieuwe speelbare personage in Street Fighter 6

Street Fighter 6 blijft een van de belangrijkste vechtgames die momenteel verkrijgbaar zijn, naast Tekken 8, Mortal Kombat 1 en anderen. Het spel is opgenomen in de line-up van EVO en er zijn veel deelnemers die trainen voor het toernooi van dit jaar, dat zal worden opgesplitst in twee evenementen. Het eerste wordt gehouden in Tokio in het laatste weekend van april en het tweede in Las Vegas op 19 juli. Op deze toernooien komen de beste spelers in het genre samen en Street Fighter 6 is een van de favoriete spellen van veel kijkers. Het spel heeft een grote cast aan personages om uit te kiezen en de meeste deelnemers hebben lang de tijd gehad om hun bewegingen te oefenen omdat Street Fighter 6 al sinds afgelopen zomer te spelen is. De toevoeging van een nieuw personage zal de dingen dit jaar echter wat ingewikkelder maken voor de deelnemers.

Maak kennis met Akuma

Akuma is een vechter die in 1994 voor het eerst in de serie verscheen als verborgen baas in Street Fighter II Turbo. Deze meester van de Satsui no Hado keert terug naar de vechtarena met een nieuw en imposant uiterlijk als het nieuwe speelbare personage in Street Fighter 6. Capcom heeft bevestigd dat hij dit voorjaar aan het spel wordt toegevoegd, maar het Japanse bedrijf heeft nog niet bevestigd wanneer precies. In het spel kun je hem vinden en zijn leerling worden om zijn duistere vechttechnieken te leren in het speltype World Tour, maar Akuma zal ook speelbaar zijn in andere speltypen. Je kunt Akuma voor het eerst bekijken in de volgende video.

 

 

Het is het vermelden waard dat Akuma het laatste personage in het eerste jaar van Street Fighter 6 zal zijn. Capcom is al bezig met de voorbereidingen om het spel uit te breiden met meer content in het tweede jaar van het spel en er wordt in de community druk gespeculeerd over welke personages als volgende zullen worden toegevoegd. We zullen waarschijnlijk tot de zomer moeten wachten om meer te weten te komen over de komende toevoegingen.

Street Fighter 6 heeft op dit moment 21 speelbare personages en Akuma zal dat aantal verhogen, maar je kunt verwachten dat er nog veel meer vechters aan het spel worden toegevoegd. Dit aantal is nog steeds ver verwijderd van de 45 vechters die beschikbaar waren in Street Fighter V, hoewel veel van hen na de lancering zijn toegevoegd. Wat dat betreft is Street Fighter 6 nog maar net aan zijn reis begonnen.

Met zijn nieuwe gameplaymechanieken, extra functies en indrukwekkende graphics is Street Fighter 6 een must-have voor elke fan van vechtgames. Als je het spel nog moet ontdekken, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een goedkope Street Fighter 6 code te kopen voor PC, PlayStation en Xbox Series. Je kunt je ervaring ook uitbreiden tegen de beste prijs met de Street Fighter 6 - Year 1 Character Pass en de Street Fighter 6 - Year 1 Ultimate Pass.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief