Probeer Street Fighter 6 gratis uit

Probeer Street Fighter 6 gratis uit

Dit jaar wordt heel bijzonder voor de fans van vechtspellen, want twee iconische franchises krijgen een nieuw deel. Tekken 8 en Street Fighter 6 zullen het tegen elkaar opnemen om het spel bij uitstek te worden voor miljoenen fans. Bandai Namco heeft wat langer nodig om zijn spel klaar te krijgen, maar Capcom lanceert het nieuwe deel in zijn legendarische vechtvideospelreeks volgend jaar juni. Street Fighter 6 zal bekende personages en een nieuwe visuele stijl terugbrengen naast nieuwe gameplay-mechanieken om de serie aan de top te houden. 

Street Fighter 6-demo op PlayStation

Of je nu een fan bent van Street Fighter of niet, je kunt het spel vóór de release al proberen. Capcom heeft zojuist een gratis demo gedropt die beschikbaar is voor alle spelers op PlayStation 4 en PlayStation 5. De demo geeft je toegang tot de eerste stadia van de World Tour modus. Je kunt ook je eigen avatar maken die je kunt gebruiken zodra het spel lanceert. Het spel zal nog veel meer gameplay-modi bevatten, maar de demo moet genoeg zijn om je een goed voorproefje te geven van Street Fighter 6. Als je het spel wilt proberen maar geen PlayStation console bezit, kun je op 26 april toegang krijgen tot de demo op Steam en Xbox Series X/S. 

 

 

Inhoud voor na de lancering

Capcom heeft ook de eerste vier vechters onthuld die na de release via betaalde DLC aan Street Fighter 6 zullen worden toegevoegd. Rashid en A.K.I. zullen dit jaar beschikbaar zijn, terwijl Akuma en Ed in 2024 komen. 

Als je de Street Fighter 6 demo speelt en je exemplaar van het spel voor de beste prijs wilt bemachtigen, gebruik dan onze prijsvergelijker om de beste deals voor Street Fighter 6 CD keys te vinden en maak je klaar voor de volledige release op 2 juni.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief