A.K.I. komt deze maand naar Street Fighter 6

A.K.I. komt deze maand naar Street Fighter 6

Elk nieuw personage dat wordt geïntroduceerd in Street Fighter 6 voegt een overvloed aan gameplaymogelijkheden toe voor degenen die elke druppel plezier uit het spel willen halen. Dit geldt vooral voor totaal nieuwe personages die nog nooit eerder in de populaire vechtserie zijn verschenen. Vorige maand stelde CAPCOM A.K.I. voor aan de fans met een spectaculaire video, en nu heeft het de releasedatum bevestigd van de DLC die haar in het spel zal brengen.

Een dodelijke gifmengster

De releasedatum van de tweede DLC voor Street Fighter 6 is bevestigd via Twitter in een publicatie die ook wat licht werpt op haar capaciteiten in de vechtarena. A.K.I. is een behendige vechter die met haar aanvallen slopend gif kan injecteren, waardoor haar tegenstanders geleidelijk schade oplopen. Hoewel A.K.I. door deze speciale eigenschap geen goede vechter voor beginners zal zijn, omdat het voor hen meestal beter is om de gevechten op een meer directe manier te benaderen, zal ze een zeer interessante toevoeging zijn aan het rooster van Street Fighter 6.

 

 

Game Director Takayuki Nakayama heeft over haar unieke ontwerp gesproken in een interview op PlayStation Blog, waarin hij bevestigt dat ze is gemaakt met een dodelijke slang in gedachten.

"The character design we landed on was a pale-skinned disciple with her fighting style being a combination of the Poison Hand and the Fanged Snake Style martial arts. Therefore, we decided to proceed with A.K.I. being a white snake that carries poison."

A.K.I. wordt op 26 september meteen beschikbaar voor alle Streer Fighter 6 spelers die de Deluxe of Ultimate edities van het spel of de Year 1 Character Pass hebben gekocht. Op dezelfde datum is ze ook vrij te spelen in de game via een aparte DLC. Zorg ervoor dat je onze prijsvergelijker gebruikt om de beste prijzen voor al deze opties te bekijken en Street Fighter 6 goedkoop aan te schaffen als je een van de beste titels in de iconische vechtserie nog niet hebt ontdekt.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief