Instant Gaming EU
 
 

Street Fighter 6 zal je bij de kern hebben

Street Fighter 6 zal je bij de kern hebben

Hoewel Street Fighter een cult-videospelreeks is die de fans al heel lang vergezelt, is er nog steeds ruimte voor vernieuwing in de franchise. Street Fighter 6 lanceert deze zomer en brengt alle spannende actie terug die spelers met zijn voorganger konden genieten, maar ook een overvloed aan nieuwigheden. Daaronder heeft de World Tour de aandacht van de fans getrokken. Het houdt ons vandaag bezig, want Capcom heeft een nieuwe video vrijgegeven die gericht is op dit nieuwe type ervaring dat met Street Fighter 6 komt.

Het draait allemaal om jou

Street Fighter 6 zal een indrukwekkend rooster van vechters bevatten waaruit je kunt kiezen. De meeste fan-favoriete legendarische vechters uit de serie keren terug in het nieuwe deel, maar er is ook een gloednieuwe optie. Je kunt je eigen avatar creëren en aanpassen om een groot aantal uitdagingen aan te gaan in de World Tour. Het is een single-player ervaring die je geschiedenis en evolutie als vechter vertelt. 

 

 

Je kunt je eigen set bewegingen kiezen om een originele speelstijl te creëren, vaardigheden vrijspelen die je kunnen helpen in je carrière als vechtsporter, en meer. Je kunt zelfs met je avatar tegen andere spelers vechten in spannende gevechten. Je kunt deze nieuwe ervaring uitproberen, want er is een gratis Street Fighter 6 demo beschikbaar op PC, Xbox Series X/S en PlayStation 5 waarmee je kunt genieten van het begin van de World Tour.

De nieuwe video werpt wat licht op de onderliggende verhaallijn die je in de World Tour zult volgen en die helemaal afhangt van je beslissingen en prestaties. Het is in ieder geval duidelijk dat je enkele van de meest iconische vechters uit de serie zult ontmoeten, en als je geluk hebt kun je zelfs iets van ze leren.

Vergeet niet dat de release van het spel gepland staat voor 2 juni 2023, en je kunt Street Fighter 6 goedkoop kopen voor elk platform met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief