Street Fighter 6 breekt Steam-record in één dag

Street Fighter 6 breekt Steam-record in één dag

In de eerste 24 uur sinds de lancering heeft Street Fighter 6 al een Steam-record gebroken. Volgens een tweet van Benji Sales heeft Street Fighter 6 het grootste aantal gelijktijdige spelers voor een vechtgame bereikt en daarmee zijn naaste concurrenten, Mortal Kombat 11, Tekken 7 en jawel, Street Fighter V, verslagen. Bekijk zijn tweet hier:

 

 

Street Fighter 6 staat natuurlijk ook op nummer 1 in de Steam bestsellerslijst. De eerste stappen die Capcom heeft genomen om het nieuwste deel in de vechtserie op de markt te brengen, waaronder een gratis proefversie en de lancering van een $2 miljoen kostend toernooi, hebben zeker hun vruchten afgeworpen. Het lijkt erop dat Mortal Kombat 1 veel werk voor de boeg heeft als het later in september eindelijk lanceert. 

Laten we niet vergeten dat de Capcom Pro Tour ook zijn officiële data heeft vrijgegeven op 1 juni, met de eerste start in augustus tijdens EVO 2023. Met het kampioenschapsevenement dat mogelijk in februari 2024 plaatsvindt, kun je er zeker van zijn dat iedereen hard aan het trainen is voor een kans op dat mooie prijzengeld. 

Vechten voor mode

Een andere reden voor de populariteit van SF6 is het aantal skins en kostuums dat voor elk personage beschikbaar is. Elk Street Fighter-personage begint met één skin. Om hun alt-skins vrij te spelen, moet je eerst het speltype World Tour spelen en je band met dat specifieke personage vergroten. Zodra je band 100 is, speel je hun alt skin vrij. 

Als je liever betaalt dan wacht, kun je deze skins natuurlijk ook gewoon in de winkel in het spel kopen voor 50 vechtersmunten, die je met echt geld kunt kopen in de PlayStation Store.  

Street Fighter 6 is nu uit, dus als je op zoek bent naar goede prijzen voor dit ongelooflijke vechtspel, bekijk dan onze aanbiedingen voor een Street Fighter 6 PS5-sleutel.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief