Instant Gaming EU
 
 

Alan Wake 2 introduceert zijn nieuwe hoofdpersoon

Alan Wake 2 introduceert zijn nieuwe hoofdpersoon

Zoals je al weet als je ons hebt gevolgd, komt in Alan Wake 2 de gelijknamige bestseller misdaadfictieschrijver terug om zich te richten op een compleet nieuw verhaal. Het spel speelt zich af in een scenario dat de fans van de populaire psychologische horrorserie erg bekend voorkomt. We hebben het natuurlijk over Bright Falls, een klein en semi-geïsoleerd stadje in de bergen met een lange geschiedenis van mysterieuze gebeurtenissen. Alan Wake verdween tien jaar geleden zonder een spoor achter te laten en in het nieuwe spel ontdekken we dat hij gevangen wordt gehouden in de Dark Place. Een reeks moorden in Bright Falls brengt een nieuw personage in het verhaal, Saga Anderson, een ervaren FBI-agent die deze zaken zal proberen op te lossen. Al snel na aankomst in het stadje wordt Saga ondergedompeld in een nachtmerrie als ze ontdekt dat de gebeurtenissen die beschreven staan op de pagina's van een griezelverhaal werkelijkheid worden. 

Twee kanten van een verhaal

Alan Wake 2 biedt je twee verschillende gezichtspunten die een gemeenschappelijke basis hebben: een horrorverhaal. Aan de ene kant kun je spelen als Alan Wake terwijl hij een manier zoekt om uit zijn gevangenis te ontsnappen. Aan de andere kant kun je met Saga Anderson meespelen terwijl ze de moorden onderzoekt en ontdekt dat de situatie veel complexer is dan ze had verwacht. Alan is een bekend personage bij de fans en je kunt meer details over Saga ontdekken in de nieuwste video die Remedy heeft gepubliceerd, een reis achter de schermen waarin de FBI-profiler aan de massa wordt voorgesteld.

 

 

Ondanks haar eerdere ervaring begeeft Saga Anderson zich op onbekend terrein zodra ze voet zet in Bright Falls. Hoe meer ze onderzoekt, hoe meer verontrustende details en aanwijzingen ze ontdekt, waardoor ze in een neerwaartse spiraal van bovennatuurlijke horror terechtkomt. Haar niet aflatende drang om het mysterie op te lossen brengt haar op een weg die haar tot de grens van haar geestelijke gezondheid brengt, terwijl ze wordt ondergedompeld in een verhaal dat is geschreven door Wake zelf, in een poging te ontsnappen aan zijn eigen nachtmerrie.

Ontwikkelaar Remedy heeft bevestigd dat Alan Wake 2 op 17 oktober 2023 uitkomt voor PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Je kunt de beste aanbiedingen voor Alan Wake 2 codes nu al bekijken met onze prijsvergelijker, en als je de serie nog moet ontdekken, raden we je aan te beginnen met Alan Wake Remastered, voor een moderne versie van de klassieke psychologische horrorthriller met veel betere graphics dan het origineel.

35.77€
Alan Wake 2
Alan Wake 2
  • Officiële website : Alan Wake 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Epic Games
  • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief