Star Wars Jedi: Survivor verhaaltrailer is er

Star Wars Jedi: Survivor verhaaltrailer is er

Er is een enorme gemeenschap van fans die wachten op de komende release van Star Wars Jedi: Survivor. Zijn voorganger kwam als een onverwachte verrassing na een lange tijd met Star Wars Battlefront II als het enige videospel dat een spannende ervaring bood geïnspireerd op de populaire sci-fi franchise. In plaats van zich te richten op massale gevechten in het Star Wars universum, is Star Wars Jedi: Fallen Order een verhaalgedreven actiespel dat zich afspeelt in de nasleep van Order 66 en dat de inspanningen van een jonge Jedi volgt. Het spel opende de deur naar de ontdekking van een onontgonnen periode, en de hoofdpersoon, Cal Kestis, werd een rijzende ster in het Star Wars universum. 

Na het spannende oorspronkelijke avontuur is Cal Kestis terug in Star Wars Jedi: Survivor. Met een beter begrip van de Force, meer vrienden en ook meer vijanden is de jonge Jedi klaar om aan een nieuwe reis te beginnen waarbij de Inquisitie hem op de hielen zit. Je kunt meer over zijn nieuwe avontuur ontdekken door de Star Wars Jedi: Survivor verhaaltrailer hier te bekijken.

 

 

Een nieuwe epische aflevering in het verhaal van Cal Kestis

Vijf jaar na de gebeurtenissen in Star Wars Jedi: Fallen Order, zijn Cal Kestis en zijn trouwe droidvriend BD-1 op zoek naar een manier om te voorkomen dat de melkweg wordt overheerst door kwade krachten, terwijl ze op zoek zijn naar een plek om zich te verbergen voor het Keizerrijk. Zoals je in de trailer kunt zien, zal Star Wars: Jedi Survivor nieuwe traverse- en gevechtsmechanismen introduceren. Het bevat ook een kleurrijke cast van personages, waaronder enkele die in het vorige spel verschenen, nieuwe kennissen voor Cal om te ontmoeten, en nieuwe vijanden.

Star Wars Jedi: Survivor zal na uitstel verschijnen op 28 april 2023. Het zal beschikbaar zijn op PC, Xbox Series X/S, en PlayStation 5. Bezoek gerust onze prijsvergelijker om je Star Wars Jedi: Survivor Xbox key tegen de beste prijs te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief