Eneba COM
 
 

Call of Duty: Modern Warfare III onthult de content voor seizoen 3

Call of Duty: Modern Warfare III onthult de content voor seizoen 3

Of het nu gaat om battle royale wedstrijden in Call of Duty: Warzone of spannende multiplayerwedstrijden in Call of Duty: Modern Warfare III, de serie is nog steeds een referentie als het gaat om multiplayer FPS-ervaringen. Call of Duty: Modern Warfare III staat op het punt zijn tweede seizoen achter zich te laten en spelers staan te popelen om de nieuwigheden te ontdekken die met het komende seizoen naar de game komen. Activision heeft veel details onthuld over de nieuwe content die in seizoen 3 naar de game komt en ook de releasedatum.

Seizoen 3 begint volgende week

Spelers hoeven niet lang meer te wachten om zich te verdiepen in Call of Duty: Modern Warfare III Seizoen 3, want dat begint volgende week woensdag. Op 3 april krijgen spelers toegang tot nieuwe multiplayer maps, namelijk Growhouse, 6 Star, Emergency en Tanked. Elk van deze maps biedt een nieuwe locatie om gedurende het hele seizoen tegen andere spelers te vechten. Later dit jaar komen er nog twee maps bij, Checkpoint en Grime.

Capture the Flag en One in the Chamber keren terug als speelbare speltypen, naast twee nieuwe speltypen. Bij Escort moet je een doelwit beschermen en bij Minefield is het scenario bezaaid met explosieve vallen. Seizoen 3 introduceert ook verschillende nieuwe wapens, operators, uitrusting en extraatjes. De meeste hiervan kun je vrijspelen door het spel uit te spelen en de levels van de Battle Pass te voltooien, terwijl andere zullen verschijnen in een toekomstige update halverwege het seizoen. Natuurlijk komt er ook een nieuw hoofdstuk Zombies, maar daar moet je nog even op wachten.

 

 

Over het geheel genomen brengt Call of Duty: Modern Warfare III Season 3 een enorme hoeveelheid content naar de game die spelers nog een jaar lang zal vermaken. Call of Duty: Warzone blijft niet achter en er komt een terugkeer van Rebirth Island voor Resurgence, evenals een nieuwe Bootcamp-modus waarin 5 teams van 4 spelers het in een epische strijd opnemen tegen 24 bots. Er komen dit seizoen nog meer evenementen, exclusieve functies en geweldige beloningen aan.

Als je het nieuwste deel in de populaire Call of Duty-serie nog niet hebt ontdekt, is dit het beste moment om mee te doen en volgende week volledige toegang te krijgen tot het nieuwe startseizoen. Het maakt niet uit welk platform je kiest om het spel te spelen, onze prijsvergelijker biedt je altijd de beste aanbiedingen op Call of Duty: Modern Warfare III spelcodes.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief