Call of Duty: Modern Warfare III Season 2 Reloaded is beschikbaar voor spelers

Call of Duty: Modern Warfare III Season 2 Reloaded is beschikbaar voor spelers

Toen Call of Duty: Modern Warfare III voor het eerst uitkwam, kreeg het een lauw onthaal van fans die er al lang fan van zijn, vanwege de korte duur van de glansloze hoofdcampagne. Velen noemden het een veredelde DLC en zelfs Christopher Judge, de stem en acteur van Kratos in God of War (2018) en God of War: Ragnarok, haalde uit naar Call of Duty: Modern Warfare III tijdens The Game Awards in 2023.

Ondanks de kritiek en de frustraties van spelers verkocht Call of Duty: Modern Warfare III als ijs op een zonnige stranddag en werd het de op één na best verkochte game van 2023, na alleen het fenomeen Hogwarts Legacy. Dit komt omdat veel spelers Call of Duty spelen voor de multiplayercontent, waar we ons vandaag op richten.

 

 

Op 7 februari werd het tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare III gelanceerd. Veel toevoegingen komen echter nu pas met de tussentijdse seizoensupdate, getiteld Season 2 Reloaded. Deze patch brengt nieuwe multiplayer maps, zoals een vernieuwd Das Haus, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in Call of Duty: Vanguard, de voortzetting van de verhaallijn van de Zombies-modus, de nieuwe Bounty- en Juggermosh-modi - die zelfs crossover zijn met Warhammer 40.000 Space Marine -, extra wapens en schema's, en nieuwe updates.

Bekijk een Overzicht en Inhoudsopgave volgens de officiële Call of Duty: Modern Warfare III blog:

  • New (Remastered) 6v6 Multiplayer Map. Revisit Das Haus in a whole new location as the setting moves from a training facility to the top of a skyscraper.
  • Introducing Bounty, Juggermosh. Eliminate the HVT in Bounty for extra points, and battle as a Space Marine-inspired Juggernaut in the Juggermosh limited-time mode.
  • Vortex: Decay's Realm. Redeploy to the Vortex with an expanded map pool featuring the new map variants Skidgrow and Airborne.

Zodra de Season 2 Reloaded-update spelers wereldwijd bereikt, krijgt Call of Duty: Warzone 2.0 bovendien een heleboel updates, waaronder een nieuwe mobiele POI in de vorm van een schip dat rond het eiland cirkelt in de eerste minuten van de wedstrijd, een nieuwe killstreak voor luchtaanvallen en een veldupgrade met de naam Portable Decontamination Station waarmee een veilige zone binnen het gas wordt gecreëerd.

Met zoveel updates die binnenrollen, raden we je aan om wat ruimte vrij te maken op je harde schijf, want we weten dat dit je gegevens zal verslinden. Als jij een van de velen bent die geniet van de multiplayermodus van een van de meest iconische FPS-franchises, bekijk dan onze prijsvergelijker voor de goedkoopste deals voor Call of Duty: Modern Warfare III en ontdek de nieuwe functies die de Season 2 Reloaded tussentijdse update te bieden heeft.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief